Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiaalass

jak ocenicie ta sytuacje bo ja juz nie wiem czy powinno byc mi glupio ale raczej

Polecane posty

Gość nieśmiaalass

tak.... dzisiaj sie fest zakrecilam mialam przejebany dzien w dodatku byla kierowniczka. facet kupowal bluze za 70 zl dal mi do reki 100 zl a ja piznieta wydalam mu 70 zl zamiast 30zl. gdy sie otrzasnelam mowie mu jak juz schowal do portfela, najmocniej pana przepraszam ale nastapil moj blad poniewaz bluza kosztowala 70 zl a ja za duzo panu wydalam, on wyjal reszte z portfela i sam zaczal sie tlumaczyc. myslalam ze sie ze wstydu spale tym bardziej ze to zdarzenie obserwowala kierowniczka. a co wy o tym myslicie? niepotrzebnie sie przejmuje? chyba kazdemu moze sie cos takiego zdarzyc prawda?

Pewnie że każdemu się może zdarzyć. Nic takiego się przecież nie stało. Wszystko się szczęśliwie zakończyło. :)

Gość nieśmiaalass
albo i nie kazdemu chyba tylko takim bezmozgom jak ja. mam juz wszystkiego dosc, wiecznie chodze struta, w dodatku jak przyjezdza kierowniczka to wiecznie mi sie obrywa za wszystko. wiem ze zaluje troche ze mnie zatrudnila, bo nie jestem taka rozgadana jak inne, ale z drugiej strony jak nie mam o czym to nie gadam bo o pierdolach nie lubie rozmawiac. w ogole ona sie do mnie nie odzywa i nawet mnie nie lubi, ale mogla by sie na mnie tak nie drzec :-(

Gość nieśmiaalass
tak ale ja poczulam sie jak glab, tym bardziej jak zobaczylam jak kierowniczka przewalila oczami ta mina mowila wszystko... :-( w ogole tym mnie jeszcze bardziej zestresowala.

takie sytuacje się zdarzają, drobna gafa. Kierowniczka cie nie lubi :( przykro, ale ta sytuacja nie ma znaczenia

Gość nieśmiaalass
no wlasnie mnie nie lubi, lubi tylko takie wyszczekane wygadane jak ona. mam umowe do konca kwietnia i jestem pewna w 100% ze mi jej nie przedluzy, mam nadzieje ze dziewczyny beda ja dalej robic w chuja jak do tej pory. ja zapieprzam bo nie mam dzieci a one maja i sie z nimi zamieniam jak glupek albo po prostu przymykam oko jak ta ktora ma byc ze mna na zmianie po prostu sobie do pracy nie przychodzi. nie chce byc kapusiem ale z drugiej strony wiem ze one tez nie sa do konca uczciwe wobec mnie.

Gość nieśmiaalass
no w sumie dopiero konczy sie marzec, jak zaczne teraz to moga zapraszac po tygodniu od wyslania papierow, bo tak przewaznie sie odzywaja odrazu. no ale powysylam zobaczymy moze akurat