Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggf

Jak myślicie, jestem gruba?

Polecane posty

Gość gggf

Ostatnio mam obsesję na punkcie swojego wyglądu ;/ noszę rozmiar 36, mam 170 cm wzrostu ważę jakieś 59 kG(!!!!). spodnie mam w rozmiarze 28/33 czy to duży rozmiar? Moje wymiary ok. 88/68/96. Czuję się gruba i okropna ;/ ciągle liczę każdą kalorie ;/

Gość inka z mlekiem897
Dziewczyno lepiej idz do psychologa chudzino !!!

Gość njdvbdhbvfh
Zastanów się czy tym postem innym osobom nie sprawiasz przykrości!!! Bo wiele osób chciałoby mnieć taką wagę i takie wymiary jak Ty... A wychudzone dziewczyny nie sa atrakcyje. Ty masz wagę super - proporcjonalną do wzrostu i ciesz się, że taką masz. A jak masz z tym problem to faktycznie idź do psychologa

Gość refererek
Jesteś

Gość njdvbdhbvfh
mam nieco inne zdanie na ten temat. To, ze ktoś ma nadwagę, to nie oznacza odrazu, ze się zapuścił...A Ty uważasz, ze dziewczyna jest gruba?

Gość oj dana dana
a w ogóle istnieje mniejszy rozmiar od 36? zastanów sie kobieto, zaczynasz miec nerwice natrectwa to juz trzeba leczyc

A co oznacza jak ktoś ma nadwagę? pomijam sytuacje każdy ktoś jest chory (tarczyca, cukrzyca itp). Uważam, że wazy dobrze, ale wiecej już raczej nie powinna tyć.

Gość oj dana dana
Maria, a uwzglednilas mase miesni, twardosc kosci? czy sama tkanke tłuszczową na chudych kosciach i wątłych miesniach?

Taaa no to teraz sie zacznie- "ważę za duzo bo mam cięzkie kości" Laska opisała swoje wymiary i wzrost- umiem sobie doskonale wyobrazic jak wyglada. Napisałam, że jest ok, ale niech uwaza bo przy 65 bedzie juz wygladała grubo.

Gość inka z mlekiem897
cisza !!! nie kłocić się ! w piaskownicy jesteście ??

Gość gggf
Chodzi mi właśnie o takie racjonalne podejście, dlatego napisałam wszystkie wymiary, bo waga nie zawsze odzwierciedla wygląda. Był czas, że przytyłam tak do 63-64, mieściłam się we wszystkie ubrania, ale miałam "sadałko"a a przedw szystkim źle się czułam. Najczęsciej waze w granicach 58-60. Jak jest 58 jest dobrze, bardzo chciałabym 55, zmieniłam od nowego roku nawyki zwyienieowe, mam nadzieję, że wiosna, lato więcej ruchu i na plaży będzie 55 kg! :) wolno, nie drastycznie, a przyjemnie i z trwałym efektem :)

Gość inka z mlekiem897
mądrze napisane :)

Gość gggf
Dziękuję :)

Gość gggf
up

Gość autorko ile masz lat??
autorko ile masz lat??

Gość gggf
21

Gość gggf
21

Gość gggf
a co?

Gość wiesz co na tak
jesteś w sam raz ale to sam raz nie wpisuje się w obecne kanony mody, powinnaś zrzucić trochę

Gość wiesz co na tak
po za tym jeśli sama piszesz że źle się czujesz i twierdzisz że jesteś gruba to dziewczyno zap.erdalaj na siłownię a nie trujesz

Gość autorko ile masz lat??
tak myslalam ze mloda jestes, tzn myslalam nawet ze jeszcze mlodzsa, wnioskujac po Twojej dennej wypowiedzi

Gość wiesz co na tak
bez sensu jest ten temat, na prawdę aż ręce opadają ;(((( .... no tak jestem gruba czy nie bo nie wiem czy wciskać jeszcze pączka i iść do McDonalds czy może już nie .... a może jeszcze batonika mogę zjeść jednak .... parodia

Gość gggf
nie jadam poaczków ani fastfoodów :)