Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla i rozzalona

sie wscieklam na faceta

Polecane posty

moj maz przegial chyba....jestem zla!!!!!grrrrrrr

Gość tylko łzyyyy
jak ciebie kocha to będzie wiedział co robic.. ale czy dzisiejsi faceci umieją kochac? nie...

nie chodzi o to ze nie kocha czy cos...wkurzylam sie na niego i tyle, nie pomysli wcale, wszytko ja musze organizowac, wszystko musze mu mowic a i tak zawsze zle...dzis mialam wolne i on tak samo, cieszylam sie na temn dzien ze spedzimy go razem bo tak to sie mijamy i widzimy tylko wieczorami, a on wolal co innego

"i tak cie jeszcze dzisiaj wyrucha wiec o co te wk**wienia?" własnie :) serotonina hormon szczęścia ... naturalnie serotonine mozesz podniesc uprawiajac sex ...wiec do roboty ;) ;)

valy dzien grzebal przy jakis czesciach od motoru i siuedzial przy tym na kompie, a ja gotowalam obiadek, sprzatalam, zabralam dzieci na spacer(on nie chcial isc ze mna bo mial robote) kolkacje im zrobilam, pomoglam umycm, uspalam....potem mu mowie ze chcialam z nim spedzic ten dzien a on ciagle cos tam dlubal i na necie tlumaczac ze nie ma kiedy tego zrobic bo pracuje a dzis mial wolne. No ok, ale mowie mu ze ta godzinke czy dwie moglby wygospodarowac dla mnie...a on ze nie mial czasu. I ze wieczorem spedzimy czas razem a potem mu sie przypomnialo cios pilnego ze musi zalatwic i wyuszedl. Mial byc za godzine a juz dwie godziny go niema :/ szlag mnie zaraz trafi, nie to nie.

Zostawiłaś mu za dużo czasu wolnego :P jakbyś przerzuciła część obowiązków na jego barki, może nie byłoby takich emocji :P:P:P

tia...ale on nie mial czasu na nic, tak naprawde caly dzien pracuje a chcial zrobic sobie ten motor i dzis mial ku temu okazje. ja mu nie bronilam, ale chcialam troche uwagi. Co prawda kilka razy mnie przytulil i powiedzial ze kocha, ale tak robi zawsze....a ja chcialam tylko troche chwil razem. jutro ja i on znowu do roboty i tyle z tego bedzie. A do tej pory go nie ma, a obiecl. Powiedzial ze za godzine bedzie bo ilez mu to zajmie, zalatwi i wraca.

Gość darson
Ale wiesz skoro zaplanował sobie, że ma coś do zrobienia no to ok- nie możesz się za to wściekać na niego. Wiesz każdy z was musi coś zrobić, Ty w tym czasie też byłas zajęta. Ale jak go nie ma do tej pory to może po prostu zadzwoń i zapytaj się kiedy będzie.