Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej340

Pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość Maciej340

Prosze o pomoc kobiety. Co mam zrobić czy mam dalej walczyć o kobietę którą kocham. Mieliśmy trochę problemów ale finansowych ( prowadzimy biznes ). Poznaliśmy się trzy lata temu i jakoś nieźle się wspieraliśmy. Aż nagle zaczęliśmy się oddalać - niestety. Starałem się rozmawiać z nią żeby to wszystko zmienić, odbudować, kupiłem pierścionek- oświadczyłem się. I nic... Powiedziała że jak ją kocham to mam jej dać odejść. Nie rozumiem a najgorsze że ja ją bardzo kocham!!! Co mam zrobić? Czy jest jakaś szansa? Pozdrawiam

Gość listopadowalady20
Z tego co piszesz wnioskuje, że Twoja dziewczyna dusi się w tym związku. Daj jej trochę czasu, niech nabierze dystansu, odpocznie od Ciebie i stresu. Może jej to pomoże i zrozumie, że Cię kocha. Druga możliwość może być taka, że kogoś poznała a tu raczej naprawiać się niczego nie da i oczywiście jeśli w pierwszym przypadku nie będzie chciała wrócić do Ciebie to nie zmuszaj jej do niczego, nie warto unieszczęśliwiać kogoś na siłę. Powodzenia i pozdrawiam.

Gość listopadowalady20
Z tego co piszesz wnioskuję, że Twoja dziewczyna dusi się w tym związku. Daj jej odpocząć, niech nabierze dystansu do Ciebie, siebie i waszego związku. Może po takiej przerwie zrozumie, że Cię kocha. Druga możliwość to taka, że kogoś poznała a tu raczej niczego naprawiać się nie da. Oczywiście jeśli w pierwszym przypadku nie będzie chciała wrócić do Ciebie to nie zmuszaj jej do niczego bo nie warto kogoś unieszczęśliwiać na siłę. Pozdrawiam.

Gość Maciej340
MAsz rację ale nie wiem co mam robić czy dalej wierzyć że może być jeszcze dobrze. Nie potrafię sobie z tym poradzić anie chcę jej stracić!!!

Gość ijtgiojtji
Skoro Ty sam nie potrafisz sobie poradzić, to nie oczekuj od nas, że poradzimy za Ciebie :D

Gość Maciej340
Nie potrafię sobie z sobą poradzić w tej sytuacji ponieważ nie wiem co robić!!!

O szansę pytaj ją, nie nas. Ewentualnie wróżkę z tego forum - wszędzie się reklamuje :P

Gość Postaraj się o lepsze prowo
:O Bo to jest z dupy wzięte :O

Gość Postaraj się o lepsze prowo
Baby odpisują babom :O I jeszcze matole, dodadzą :O

Gość Maciej340
Oczekuję rady jak w takiej sytuacji postępować ponieważ kobiety są nieodgadnione!!!

Gość Maciej340
Miałem nadzieję że któraś kobieta powie dlaczego tak się dzieje. Czy można jeszcze cos zrobić?

Gość Maciej340
Ciągnę temat bo wciąż mam nadzieję na pomoc