Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fax- Agenda567

Male piersi - pomocy!

Polecane posty

Gość dfgggfg
ile masz lat? może jeszcze urosną..

Gość betiblum
ile masz lat?

Gość Grzegorz Kleszcz
no cóz są małe ale jeśli Mężczyzna Cię pokocha to całą - razem z małymi tzytzami (mówię o Mężczyźnie a nie o jakimś dupku)

Gość Fax- Agenda567
19 niestety :(

Wygladaja jak u malej dziewczynki.Niektorzy faceci lubia takie.Jeszcze jak starannie ogolisz piczke, to moga sie przystawiac jacys pedofile! A tak powaznie , to nie jest tak zupelnie tragicznie.Brodawki sa przynajmniej wyraziste!

Gość ljh;kg;;
małe cyce, małe brodawy, ja dla mnie beee, to tak z wyglądu oceniam, ale tak sobie mysle, że jak wstawiasz foty na neta to i z mózgu musisz być bee, ogólnie głupia cipa

Gość emo jola
to sa piersi dziewczyny czy faceta z ginekomastią? :D

Mozna zawsze sobie powiekszyc.Teraz te operacje sa dosc bezpieczne.Nie beda co prawda jak naturalne(beda male blizny), ale napewno poprawi Ci sie samopoczucie bo widze, ze masz z tym problem ! No i trzeba miec 12 tys zl!Sam mam taka znajoma co ma implanty.Sa fajne, i twarde niesamowicie!

Gość ljh;kg;;
twardy to ma być fiut, każde sztuczne to normalnemu nawet nie stanie

Gość do teleeeeeee echo
myślałam ,ze jestes normalny - ale nie,jak każdy typowy fiut! piszesz tak jakby to bbyło najwazniejsze,chłopie wyluzuj bo Ci gacie pękną.

Gość do tele-echo
Sam sobie powiększ chuja. Założę się, że jesteś starym dziadem którego chcą tylko takie sylikonowe podróbki. Daj dziewczynie spokój.

Gość do tele-echo
Jestem kimś innym niż ten wyżej. Po prostu też piszę do tele.

Gość kklkkkks
Powiem tak. Lepsze prawdziwe małe niż protezy. Tak jak z nogą. Lepsza prawdziwa krzywa, niż sztuczna ładna.

Gość kklkkkks
Nie ma już zdjęcia, więc nie powiem jakie twoje są. Pewien typ małych piersi mi się akurat podoba.

Gość gdzie jest probelem
koncentrujesz się na wybranej części ciała. Czy ona określa to kim jesteś?, choć Ty możesz przyjąć taką perspektywę. Dlaczego to robisz? Dlatego, ze pewni ludzi, niezbyt rozwinięci, określają innych przez fizyczny wygląd, przez wygląd pewnych części ciała? Dajesz się sterować. To tak jakby postrzegać piękno ludzkości, skupiłabyś na pewnych częściach męskiego ciała i te kryteria miałyby rządzić ludzkim samopoczuciem. To najgorszy seksizm,na granicy faszyzmu, Jesteś całością a nie cyckami, odnajdź się i buduj jako całość, a nie jako cycki. Jesteś pełną osobą, duże cycki Ci nie dodadzą, małe nie odejmą. Zrozum to i ciesz się, że jest taka, a ni jak obleśni testosteronowncy próbójący narzucić swą prymitywną wizję światu. Be happy :) olej idiotów, nie daj się zapędzić do roli małej czy dużej cycatki, jesteś niewiwrygonie ponad to. Jesteś. Ty. TY. JESTEŚ

Gość dfsdfsd
Zgodzę się z wpisem powyżej. Jak można swoje szczęście uzależniać od jakiejś części ciała. Mężczyźni tak samo. Nie każdy ma 18 cm, niektórzy mają mniej i rozpaczają z tego powodu, a inni też mają mniej i się nie martwią.

Gość ldlfkdfjggf
Mi się bardzo podoba Keira Knightley, a ona ma bardzo małe piersi. Także nie martw się.

Gość Przerażona i zrozpaczona
tele-echo to stary zakompleksiony alkoholik. Wyrzuca tu swoje kompleksy, pewnie mu juz nie staje i nawet na wiagrze kiepsko idzie.

Gość Przerażona i zrozpaczona
i jak masz się tak głupio wypowiadać , lepiej nic nie pisz. Wielu mężczyzn lubi małe piersi, wiec autorko bez obaw.

Gość ja mam male .....
mam male piersi a do tego uwazam ze sa paskudne. bo sa. Sa male, ale wygladaja jak duze piersi tylko w miniaturze. Wisza itd. I co? I nie mam zadnych kompleksow z tego powodu. Widze jakie sa, ale to jest czesc mojego ciala i akceptuje je. Wiem, ze mam na ich temat takie a nie inne zdanie, bo porownuje je z tym, jakimi chcialabym je widziec. A dla osoby postronnej, to moga byc calkiem fajne cycki. Mojemu facetowi nie przeszkadza to zeby sie nimi podniecic, wiec jest ok.

Gość niemam pomysłu na nazwe
jak dla mnie małe piersi są żenujące... większość facetów i ja poprostu na takie jak ty nie zwracają uwagi ( sory ale tak prawda)

Gość sałatka jarzynowa
i bardzo dobrze! nie chciałabym, zeby zwracali na mnie uwage mezczyzni, dla ktorych rozmiar biustu jest priorytetem :) niewielki biust jest doskonałym odstraszaczem potencjalnych partnerów-dupków :)