Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocna Marka.........

Nie mogę spać, kto ze mną???

Polecane posty

Gość Namaah
Pijcie palcie żyjcie chwilą... ja też pije i palę w tej chwili jestem po trzeci piwie

jackill....> papatki. Namaah.... ja tez, tyle ,ze go obok nie ma . nasze zdrowie

Gość Namaah
ano chociażby na myślenie spijcie smacznie jeśli dla was niemożność zaśnięcia o pierwszej w nocy to tragedia, ja sie cieszę jak zasne o 3 nad ranem

ja sie uciesze o 5-ątej . a o 7 pobudka do dzieci .. ostatnio 5.30 . i sie udało .

Gość Namaah
w sumie z autopsji lepiej jak go nie ma niż jak jest i jest obojętny tylko jeść, spać i komputer.

nie . on jest za granica dla nas i dzieci ,i jest mu żle . i mnie jest zle . ale jakos trzeba sie ratowac . i ogólnie w szystko do dupy ,juz po raz drugi 3 miesiace i jeszcze miesiąc.

wiem ,że jak wróci to będzie tak jak piszesz , komputer ,konsola ,jeśc ,spac . ale jednak .

Gość pusta kobieta
Też nie mogę spać. Syndrom samotnej kobiety z rozszalałymi instynktami- tak bardzo chętnie wtulilabym się teraz w mężczyznę. Niestety, żaden mnie nie chce, co dodatkowo napawa mnie frustracja :O

Gość yjxjgnv
ja sasiad puszczaq jakies smieszne midi :D

hej dzisiaj chyba przespie noc , bo spalam dwie godzinki i poszlam do pracy, wiec nie potowarzysze nocnym markom, ale w inna, bezsenna noc jasne ,ze tak.