Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy!!!!!

Wredna teściowa

Polecane posty

Gość Pomocy!!!!!

Mam problem z teściami i mężam. Mieszkam z nimi od 3lat i coraz bardziej teściowa mnie denerwuje. Do tego stopnia że chce mi zabrać dziecko. Mój mąż jest alkoholikiem i nie widzę z nim przyszłości więc chce go zostawić i przeprowadzić się do rodziców. Z tym że mam 4rodzeństwa tata pije a rodzice mają ograniczone prawa rodzicielskie. Z drugiej strony gdybym mieszkała z nimi to mogłabym znaleść pracę a z teściami nie mogę bo nie zajmą się tak długo dzieckiem. Wiem że gdy już się wyprowadze od nich będą chcieli zabrać mi dziecko. Jak myślicie mogą mieć jakieś szansę na to znając moja sytuację?

Gość Pomocy!!!!!
Dlatego że ich zdaniem u moich rodziców nie ma warunków dla mojego dziecka a ja nie nadaje się na matkę bo mam 20lat

Gość Pomocy!!!!!
Boję się że mogą zrobić problemy moim rodzica. Tym bardziej że nie stać mnie na adwokatów i sprawy w sądzie. Nie wiem zupełnie co mam zrobić

Gość Bert Power
to sie wyprowadz

Nie daj sie ! coś ty wymyśliła jakim prawem jakieś idiotyczne babsko ma zabrać TWOJE dziecko. nie popadaj w paranoje powiedz jej że może Ci nastukać prawo po pierwsze jest po twojej stronie . nie ważne że nie masz kasy na adwokata sąd Ci go przyzna i i tak wygrasz sprawe . ale do takowej nie dojdzie bo daje stówe ze ten wredny małpiszon chce cie tylko nastraszyć żebyś im zostawiła dziecko. co za swiat co za ludzie! uciekaj byle szybko z tego gniazda żmij młoda jesteś znajdziesz jeszcze odpowiedniego mężczyzne, myślałaś może o socialu za granicą ??? poczytaj na ten temat pozdro

Gość bl..e
Sama napisałaś że twoi rodzice maja ograniczone prawa rodzicielskie( zapewne był jakis powód), jak więc chcesz im powierzyć dziecko i iść do pracy???? Zrozumiałe więc ze teściowie chca zareagować.

Gość Pomocy!!!!!
Mają ograniczone dlatego że mój tata czasem pije i oprócz pola nie miał stałego dochodu. Ale na chwilę obecną pracuje i sytuacja trochę inaczej wygląda

Gość Pomocy!!!!!
Poza tym mieszkanie u rodziców byłoby tylko chwilowym rozwiązaniem do czasu kiedy znajdę pracę i stanę na nogi. Córka wtedy będzie chodzić do przedszkola więc nie będzie całych dni spędzać z moja mama

Gość O matko, jaka patologia :O
Nie wciskaj pierdół :O Nikt jeszcze nikomu nie ograniczył praw rodzicelskich dlatego że nie ma stałych dochodów i od czasu do czasu wypije :O A Twoja mama niby dlczaego ma ograniczone? bo ojciec pije? :O