Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellizkaaaa

urodzinki 2-latki proszę o pomoc

Polecane posty

Gość ellizkaaaa

witam mam pytanie do wszystkich mam .otóż córka ma w sobotę 2-gie urodzinki i mamy taki zwyczaj zapraszać rodzinkę najbliższą (rodzice moi i męża i nasze rodzeństwo )będzie ok ok 12-14 osób z nami i tu mam pytanie czy teraz robi sie na urodziny dziecka sałatki i danie ciepłe? bo ja już sama nie wiem może zrobić tak ze trzy ciasta kupić torcik owoce jakieś, paluszki i co ? nie mam pojęcia co jeszcze można. proszę doradźcie z synkiem (4 l) to nie mam problemu bo ma w lecie i robimy na działeczce grilka a tu?

Gość Ja kupuję na Allegro
Zrób jak uważasz, jak zawsze przygotowujesz ciepłą kolacje, to tym razem też zrób. drugie wyjście jest takie, zeby zrobić jedzenie jak z kinderbalu, np. kolorowe koreczki, małe, kolorowe kanapki, różne drobne przekąski w małych półmiskach itd. Mozna zrobić też jakąś sałatkę, która dziecko lubi- np makaronową, ryzową itd.

Gość Ja kupuję na Allegro
No, a wcześniej oczywiście tort urodzinowy;) jasne, owoce to też dobry pomysł.

Gość WEHTY
ROBI SIE IMPREZEjak dorosłemu czyli ciepłe dania i ful wypas- ściągasz ludzi , naciągasz ich na prezenty więc i impreze zrób a nie szkłem dupe utrzec. ogólnie generalnie ludzie są żli jak się je zaprasza na roczki sroczki bo wiadomo że rodzice postawią paprańca na stole ze świeczkami a ludzie się wykosztowuja na prezenty

Danie gorące, salatki ,jakies przekąski -kolorowe koreczki-bardzo dobry pomysł.. sałatka owocowa, ciasta , tort,paluszki,słodycze w miseczkach, owoce w miseczkach-winogrona,mandarynki, drobne ciasteczka dla dzieci. Jakbys zamówiła pizzę,też nie byłoby źle ;)