Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziesiąta osiem

Czy wybaczyłybyście pojedyńczy skok w bok?

Polecane posty

Gość mysliciel.....
fantazje może mieć każdy ale realizacja tego drogo kosztuje

nie rozumiem - chciał z nią być blisko? A wcześniej "chciał być blisko" z żoną? Potem też? Bleeeeh W życiu bym już z nim nie chciała być

do dziesiąta osiem zrobisz jak uważasz i nikt na forum cię nie przekona, ale pamiętaj że tym zmienisz wszystko. Przez swój popęd zniszczysz życie żon. Pamiętaj że tamta kobieta, też ma uczucia, a mało która kobieta idzie z facetem do łóżka dla sportu. Generalnie musimy darzyć partnera uczuciem żeby z nim współżyć. Skrzywdzisz tym wiele osób

Gość uuuuuuulkacybulka
moj byly zdradzil mnie calujac sie z inna i bardzo mnie to zabolalo, nie wiem czy nie posunal sie dalej. mowil ze byl tylko pocalunek i to mnie wtedy mocno zabolalo, do tej pory go nienawidze. a co dopiero gdyby bzyknal sie z inna... wsadzal w obca pizde swojego, a pozniej jak gdyby nigdy nic przyszedl do mnie ze swoim fajfusem, gdyby mnie zdradzil w ten sposob to zrobilabym cos czego jego fiut by nie przezyl...

Gość mysliciel.....
upokorzona i rozczarowana-jeśli chcesz napisz do mnie,może nie od razu ale obiecuję,że odpiszę fiolka621@onet.eu.Pozdrawiam wszystkich i znikam

Gość Boze nie przesadzaj
Ja bym nie wybaczyla!!!

Gość Boze nie przesadzaj
autorze - po co sie pytasz?? i tak kazda kobieta jest inna i zrobi wedlug siebie. A teraz pytanie do Ciebie: a ty wybaczylbys zonie pojedynczy skok w bok???? Tylko odpowiedz szczerze.

Gość dziesiąta osiem
nie wiem czy bym wybaczyl. na pewno bym nie zostawil jej

gdyby mąż mnie zdradził wolałabym się o tym nie dowiedzieć, ale jak już bym się dowiedziała....pewnie po kilku przepłakanych nocach i dniach...wzięłabym się w garść, doprowadziła do porządku i ruszyła na podbój, zawsze miałam powodzenie więc nie miałabym problemu..

Gość gość ze swiata
A ja jestem facetem i to moja Pani poszła z innym bo był miły ładny uprzejmy ,a po seksie w hotelu jak ja wymeczył i zrobił z niej to co zrobił to ama gto dosc i wyzywa od najgorszych ze on szmata jest a ona kim wg mnie po 2 tyg znajomosci z jakims debilnym łysym miesniakiem poszła z nim sie bzyknac/ tez mnie to gnebi jak mogła z byle jakimscwokiem po 2 tyg ,no ale widocznie mozna dowartosciowała sie jak mowi!!!!!

Gość gość
Nie, tak mu się podoba niech sobie z nią gniazdko wije i tworzy rodzinę.

Gość gość
Nigdy! Ze szmata bym nie byla! Mam wlasne pieniądze i mieszkanie..po co mi taki facet..znalazłam bym drugiego.