Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopiun

Do doświadczonych MAM

Polecane posty

Gość lopiun

witam i proszę o radę. Moja córcia ma 3,5 miesiąca. Bardzo chce siadać. Unosi mocno główkę leżąc na plecach. Stęka przy tym mocno i się irytuje jak jej nie wychodzi. Moja mama mówi mi że jeszcze za wcześnie na siadanie i każe mi uniemożliwiać jej te próby. Nie wiem czy nie zahamuję jej rozwoju robiąc tak jak sugeruje moja mama. Proszę poradźcie

Gość lopiun
poradźcie proszę

Gość mamachichi
nie pomagaj ani nie przeszkadzaj w żadną stronę, niech się dziecko rozwija w swoim tempie, 3,5mieś to trochę mało jak na siadanie, niech sama trenuje, w końcu jej wyjdzie

Gość mamachichi
nie pomagaj ani nie przeszkadzaj w żadną stronę, niech się dziecko rozwija w swoim tempie, 3,5mieś to trochę mało jak na siadanie, niech sama trenuje, w końcu jej wyjdzie

Gość Ja kupuję na Allegro
Myslę, ze twoje dziecko jest przyzwyczajone do noszenia na wznak, widzi wszystko i chce żeby tak bylo cały czas;) A ze jest silne, to próbuje się podnosić. Przynajmniej moja córka tak miała, ale jej nie pozwalałam długo "siedzieć" w bujaczku, ani na rękach u cioć i babć, dużo kładłąm ją na pleckach, teraz ma 3 lata i jest ok.

Gość Ja kupuję na Allegro
Myslę, ze twoje dziecko jest przyzwyczajone do noszenia na wznak, widzi wszystko i chce żeby tak bylo cały czas;) A ze jest silne, to próbuje się podnosić. Przynajmniej moja córka tak miała, ale jej nie pozwalałam długo "siedzieć" w bujaczku, ani na rękach u cioć i babć, dużo kładłąm ją na pleckach, teraz ma 3 lata i jest ok.

Gość lopiun
to prawda, mała sporo ulewała (chlustające ulewanie) i po posiłku długo była noszona. lubi obserwować i przyzwyczaiła się do tego. dzięki za rady