Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romeo66666

Ile Was kosztował chrzest w lokalu?

Polecane posty

Gość romeo66666

Akurat chodzi mi o jakies wieksze miasto moze. Bo ja jestem z Krakowa. U nas bedzie 14 osób. Chyba bede robic w domu....ale zastanawiam sie nad lokalem Chce I i II danie oraz deser+kawa lub herbata.

Gość romeo66666
upup

15 osób, Sosnowiec. obiad, tort, ciasta, lody - od 14 do 18 - 1500 zł 2 lata temu

ja nie pamietam ale ksiedzu chyba powiedział co łaska 150 :D

" 11:24 [zgłoś do usunięcia] meaaa bywalec ty to wariat do konca zostaniesz" Chyba tak.... Do końca mojego albo ...... kafeterii :D :classic_cool:

Robiłam przyjęcie z okazji chrztu mojego synka w restauracji w hotelu na 14 osób. Było to w 2009 roku i płaciłam 100 zł za osobę za obiad 2 daniowy, deser, 7 zimnych przekąsek, gorące danie na odchodne, kawa, harbata i napoje bez ograniczeń i dodatkowo gratis dostaliśmy do dyspozycji pokój hotelowy aby nakarmić, przebrać dziecko. Wyszło 1400 zł + tort i symbolicznie wino, szampan. Całość ok. 2000 zł.

świdnik-koło lublina...13 osób/56 zł za osobę bez alkoholu, ciasta i słodyczy...jedzenia było bardzo dużo...sporo zabraliśmy do domu

Gość kashhhanka
okolice poznania obiad I i II danie deser lodowy, ciasta, tort garmażerka, sałatki +barszcz ciepła kolacja: szaszłyki, mięsa z obiadu, bigos, gołąbki we własnym zakresie napoje zimne i ew. owoce 75zł od osoby

Gość kashhhanka
a tak z ciekawości: spożywa się u was wódkę na takim przyjęciu??

Gość kashhhanka
Niemowlę to rozumiem ale mlodzież pijąca nadal z butelki? To chyba nierozgarnięta jak ty

Gość Dziób dziób
Ja robiłam chrzest na 24 osoby, tylko że na wsi. Wynajęłam salę, kucharza i kelnerki. Razem wszystko kosztowało nas 2.5 tys.

Gość muskowinka
u nas była wódka, oczywiście nie 0,5 na łebka ale tak symbolicznie i winko do obiadu

Gość 212121kogut
Polecam zerknąć na ten www.chrzcinyikomunie.pl/ Znajdziesz tam sprawdzone ośrodki z dobrymi cenami i miłą obsługą :)