Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyżby za Duży

POMOCY !!!!

Polecane posty

Gość Czyżby za Duży

Czyżby za Duży Cześc Dziewczyny Mam taki problem Mam 25 lat jestem z dziewczyną ale mamy taki problem i nie wiem co robic . Chodzi o to iż moja dziewczyna uważa że mam za dużego ptaszka i cały czas ją boli . Próbowaliśmy długich pieszczot itp ale nic nie pomoga najgorzej jest od tyłu pewnego razu myslałem że coś jej zrobiłem bo bardzo Ją za bolało . Powoli staje się kłębkiem nerwów , dodam tylko że dziewczyna nie była dziewicą ( 23 Lat) Nie wiem co robic jak tak dalej pójdzie to będę musiał zmienic ( a tego nie chcę) POMOCY

myslałem że coś jej zrobiłem bo bardzo Ją za bolało . do brykania kup lu brykant

Gość Czyżby za Duży
wiem wiem co to gra wtępna , jest wilgotna ( i to nawet bardzo) próbowalismy tez żeli z seksshopu ale bez efektu . Staram się byc jak najbardziej delikatny Ona cały czas aua , boli nie tak mocno itp Powoli tracę nadzieje czy penis może byc za duzy do danej vaginy ( dodam że Ja nie uważam aby był taki duzy w zależnosci od pomiaru ok 18 cm wiecchyba rozmiar europejski ....

Staram się byc jak najbardziej delikatny Ona cały czas aua , hahahahha

a wiesz kto to lekarz ginekolog? myślisz regres, że on ma mniejszego ?

Gość Czyżby za Duży
Na ginekologa to chyba za wczesnie , wszystko jest OK tylko ten ból przy penetracji

jezeli to nie prowo w co watpie :) to wyslij ja chlopcze do lekarza bo moze miec problem z budowa struktur wewnetrznych :)

Na ginekologa to chyba za wczesnie , wszystko jest OK tylko ten ból przy penetracji " pas :) 1/10

Gość Czyżby za Duży
Najgorzej jest od tyłu ( a to moja ulubiona {dałem sobie juz z nią spokój] i na jezdzcca , ( tą tez lubie) .Niby mniej ją boli po bozemu i na boczku ale i tak boli i dodam że pzrez te bóle to nie mogę sobie dobrze por* bo pare szturchnięc i juz cały nastrój upada A ja niestety lubie i dużo i długo

Gość oj nie użalaj
się

Gość Czyżby za Duży
Znaczy co mam ją zaciagnąc do ginekologa bo cipka ją boli przy stosunku , chyba się spali ze wstydu u lekarza Ale tez o tym myslałem . narazie moze jakies domowe sposoby

nastepnym razem jak bedziesz zamawial dmuchana lalke przez neta to popros o taka bez glosniczka :)

Gość Czyżby za Duży
Do CZIZAS Jebie ci się w głowie bo jak masz problem to cie moge naprostowac Ja potrzebuje pomocy a nie takich frajerskich komentarzy

Gość sędziwa pod każdym względem
mój były miał 18 cm we wzwodzie i też czułam dyskomfort podczas stosunków w sumie to była dla mnie średnia przyjemność a właściwie prawie żadna :O teraz mam partnera który ma 16 cm i jest super :) nie wiem czy wielkość ma znaczenie czy nie ale w moim przypadku najwyraźniej tak bylo

Gość Czyżby za Duży
Czyli co mniejszy znaczy lepszy . Ale ja chce Ja i znia miec dobry sex , kurde żeby tylko sobie jakiegoś mniejszego nie znalazła . No nie żeby laski wolały mniejsze pałki CHYBA TYLKO ginekolog nam pomoże Ps Do Sędziwa i jak miałeas tego z 18 to wogóle nie było Ci dobrze bo moja mówi że jej dobrze tylko że boli przy intentywniejszych ruchach

Gość Czyżby za Duży
Rgres o co ci chodzi z ta oceną . Lepiej byś coś wykombinował ( TEN GINEKOLOG TO SUMIE CHYBA NASZ OSTATNIA SZANSA )

TEN GINEKOLOG TO SUMIE CHYBA NASZ OSTATNIA SZANSA" e serio? trochę to trwało żebyś zrozumiał sens tego co pół godziny temu tu napisałem :) i na tym powinniśmy zakończyć temat AMEN

J**ie ci się w głowie bo jak masz problem to cie moge naprostowac Ja potrzebuje pomocy a nie takich frajerskich komentarzy no prosz nie poruchał chłopiec i frustracja mu idzie uszami:) dobrze autorze powiem ci o co chodzi ty ruchać nie umiesz:) twoja dziewczyna najnormalniej w świecie udaje podniecenie:P i dlatego ją boli

Gość Taka jednaaaaaaaaaaaaaa
hehehe moze laska jest zbyt spieta i dlatego tak ja boli?:P Daj jej winka na rozluznienie i zobaczysz jaka bedzie zmiana:P

Gość ike trafilas w sedno sprawy
widac jako facet jej pasujesz , jako przedmiot pożądania już nie albo jej nie krecisz , albo marny z ciebie kochanek

Daj jej winka na rozluznienie i zobaczysz jaka bedzie zmiana taaa najlepiej pigulke gwaltu w przypadku autora

Gość Czyżby za Duży
ch* macie pojęcie ZADNE Z MOICH POPRZEDNICH lasek nie narzekały i te wasze gadanie o tym że niby nie umiem to sobie możecie w dupe wsadzic zazdrośni masturbanci . OGÓLNIE WBIJAM WAS PARÓWY Chciałem pomocy a dostałem szydere..... PS . Ona nic nie udaje bo ona bardzo chce i sama jest zła ze nie wychodzi Więc wasze teorie z dupy zaczerpniete a TY CZIZAS SSIJ KINDYBAŁA BO TYLKO DO TEGO SIĘ NADAJESZ PIZDO

Gość Czyżby za Duży
A ty IKE TO JETES SPECJALIZSTĄ RUCHANIA WŁASNEJ GRABY LESZCZU BAROWY

:D coś czuję, że byłe udawały, żeby nie dostać sympatycznej wiązanki:D

Gość Czyżby za Duży
Ta czujesz ale smród swoje dupy PAJACU

Gość opole111/888
mam taki problem Mam 25 lat jestem z dziewczyną ale mamy taki problem i nie wiem co robic . Chodzi o to iż moja dziewczyna uważa że mam za dużego ptaszka i cały czas ją boli ptaszek :D:D:D:D autorem jest jakaś emerytka albo emeryt:D:D