Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzialam ze tak bedzie

stosowanie luteiny podjezykowej dopochwowo

Polecane posty

kupilam caly zapas luteiny podjezykowej a tu masakra nie moge jej brac bo moglabym wymiotowac na odleglosc na samo wspomnienie:( mieszkam za granica i nikt mi jej tu nie przepisze czy mozna ja stosowac dopochwowo spotkalam sie z tym w wypowiedziach pomozcie!

na chłopski rozum lepiej luteinę podjęzykową dopochowowo niż luteine dopochwową podjęzykowo hehehe

Luteinę mozna brac podjęzykowo i dopochwowo jednocześnie ale chyba bedziesz musiała w tym celu poprosic męża o pomoc. ;)

Sorry za poprzedni post. 🌻 Chyba mam dzis głupawkę :) Teraz powaznie: Wydaje mi się że meaaa ma rację. W jedym i drugim przypadku lek wchlaniany jest pzez śluzówki a dawka progesteronu jest taka sama. Tabletko podjęzykowe powinny miec większystopien czystości ze względu na ochronę ukladu pokarmowego. Myśłe jednmak że powinnaś poradzić sie farmaceuty lub lekarza. Dobrze jest sprawdzić czy lek nie zawiera jakichs składnikow dodatkowych niekorzystie wpływajacych na florę bakteryjna ukladu rodnego. Porade farmaceuty mozesz też uzyskac w sieci klikając link na stroie:http://www.doz.pl/apteka/p11769-Luteina_50_tabletki_podjezykowe_50_mg_30_szt Pozdrawiam! :)

Gość przyszłaM.....
byłam wczoraj u lekarza i przepisal mi luteinę na co ona jest???

Dziekuje Bywalcu:) sprawdzilam sklad i wszystko jest w zasadzie takie samo tyle ze do podjezykowej jest dodany aromacik waniliowy ciekawe gdzie:( na sama mysl mam mdlosci wiec chyba zaryzykuje i wloze ja dowcipnie moze uda mi sie zlapac mojego lekarza to zapytam,wiem ze kiedys przepisywali wlasnie te podjezykowa dopochwowo bo byla duzo tansza a dopochwowa nie byla refundowana.teraz sa obie ale jak mam 4 opakowania i nie ma mnie w kraju to nic nie zrobie:(