Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedziwna dekadencja

czy to zareczyny??????

Polecane posty

co sądzicie drogie kafeterianki o takich zaręczynach: po wypiciu butelki wina przez nas oboje, on nagle klęka ( bez pierscionka) i mówi czy bym została jego żona.. ja się zgadzam.... na drugi dzień jedziemy do reala, w pasażu u jubilera prosi żebym wybrała sobie piersionek, zakłada go na mój paluch w samochodzie... ja się ciesze... ale prosi zebym nie mówia na razie rodzicom, on swojej rodzinie tez nic nie chce powiedziec.. bo uważa ze , co - powiemy zaręczyliśmy się - ale co dalej? kasa na slub? nie mamy jej... czy to nie zaręczyny " na silłę?" chce mnie tylko zarezerwowac dla siebie? co o tym sądzicie,,,,

Gość nigdy nie miałam wałków
rozumiem że macie po 15 lat?

26....

martwi mnie tym ze nie chce zebym powiedziała rodzicom o tym całym zajściu....

Gość nigdy nie miałam wałków
samo kupowanie pierścionka w realu jest juz dla mnie dziwactwem

to ze w pasażu w realu , to nic takiego, nie kazdego stac na jubilera typu APART...

Gość MartInkaaaaaa
""ale co dalej? kasa na slub? nie mamy jej... czy to nie zaręczyny " na silłę?"" przeciez zareczyny nie oznaczaja od razu slubu! Powiedzcie rodzicom,ze zazreczyliscie sie a jak bedziecie mieli pieniadze na slub to zrobicie wesele:):)

a jak bedziecie mieli pieniadze na slub to zrobicie wesele" i jeszcze pieniądze na przyszłe wspólne życie :) bo jesli to para studenciaków która jakims fartem uzbiera ta kase na ślub to z późniejszym zyciem może być kiepskawo

Gość Paweł3333333333
To jakaś totalna porażka. Macie po 26 lat i nie macie kasy nawet na ślub? Ja pierdolę, niektórzy to potrafią przegrywać życie. Za co kupicie mieszkanie, gdzie będziecie mieszkać skoro nie stać was na ślub za 10 tys. Mam 33 lata, własne mieszkanie, na koncie 100K i boję się o jutro a wy nie macie grosza przy duszy a mordy zadowolone, bo zaręczyny były :) Powiem krótko: zrobiłas pierwszy krok żeby zostać plebsem.

Gość twims
To zaręczać mogą się tylko ludzie bogaci? :D

Gość Taka jednaaaaaaaaaaaaaa
Oni maja 26 l.a Ty 33 wiec moze tak sie stac,ze bedac w Twoim wieku beda mieli wicej kasy od Ciebie i lepiej bedzie im sie powodzilo:P Pogadamy za pare lat:D

mieszkanie to my akurat mamy.... no nie mamy kasy , oboje pracujemy ale zero oszczeędnosci ...

porazka to jest chwalenie się na forum ile się ma kasy na koncie. o niczym to nie swiadczy, dzisiaj masz kase, jutro jej nie masz. a los jest przewrotny....

Gość Paweł3333333333
Jak ktoś nie ma na slub to jest biedakiem. Po co takim ludziom slub? Żeby po urodzeniu dziecka brać dożywotnio 200zł z MOPS-u ?

oboje pracujemy zawowodo, zarabiamy troche wiecej niz najnizsza krajowa, a ty tu o MOPSIE KLOPSIE piszesz... zal..