Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaaaaaaaaaaaa

jak dobieracie bieliznę?

Polecane posty

Gość kobietaaaaaaaaaaaa

Ja robię to w ten sposób, że w szafie mam zawsze 5 kompletów fajnej, seksownej bielizny (biustonosz+stringi). Poza tym kilka biustonoszy neutralnych. Tzn. gładkich, bez żadnych koronek i udziwnień. W kolorach: biały, czarny, cielisty, ciemny brąz, granat. I dużo neutralnych majteczek też w takich zwyczajnych kolorach. Druga i trzecia pozycja są oczywiście na zwyczajne dni, na uczelnię, do pracy. Jeśli mam zepsuty humor i chcę go sobie poprawić to wskakuję w koronkowy stanik i stringi i jest mi lepiej :) Bielizna to jedyny element stroju, na który nie szkoda mi kasy. Jeśli jedno się niszczy, to wyrzucam i kupuję nowe;p I nie ma mowy o przypadkowym kupowaniu bielizny. Wszystko musi mieć swój sens. Nie kupię pięknego, czerwonego stanika, do którego nie ma skompletowanych stringów, bo go potem nie będę nosić. A nie założe do niego zwykłych, czarnych fig, bo będę się źle czuć. Taki trochę dzień świra, ale ze mnie straszna pedantka:)

Gość kobietaaaaaaaaaaaa
dodam jeszcze, że mam do sprzedania swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość kobietaaaaaaaaaaaa
kolego/koleżanko wyżej --> dobre, dobre :D