Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mssssssss

mam bardzo czułe sutki...

Polecane posty

Gość mssssssss

tydzień temu urodziłam dziecko i karmie je piersią co jest dla mnie ogromną męczarnią ponieważ mam bardzo czułe sutki i miałam takie już przed ciążą długo długo. Samo dotykanie ich juz mnie podnieca i jest bardzo intensywnym odczuciem nie wspominając już o karmieniu... Nie daję już tak dłużej rady i chce przejść na butelkę, ale mój mąż jęczy że nie, żebym pokarmiła chociaż do trzeciego mc bo to dla zdrowia dziecka. I ja to rozumiem, ale nie potrafię już dłużej wytrzymać. Jakoś głupio mi powiedzieć o tym mężowi no bo jak to podniecać sie przy karmieniu dziecka...

nie martw się, pewnie dziwnie się z tym czujesz, ale to się zdarza niektórym kobietom, jak z tym wytrzymasz to karm, to najlepsze dla malucha :)

Gość mssssssss
a w co tu trudno uwierzyć? nikt nie ma wrażliwych sutków?

ja mam bardzo wrazliwe na dotyk, ale karmienie mnie raczej nie podniecalo a wywolywalo wrecz przeciwne doznania...

Gość mssssssss
dla mnie to jest okropne, chciałabym nic nie czuć, albo czuć ból obojętnie byle nie podniecenie. jest to krepujące i wywołuje we mnie frustracje...

Gość fannaberyja
Moze spróbuj z tymi silikonowymi nakladkami. Albo odciagaj laktatorem i dawaj z flachy - podniecenie przez laktator pewnie bedzie ci łatwiej zaakceptowac :)

Gość mamamaaaaaaa26
ja miałam podobnie - nieczulam żadnej więzi z dzieckiem a jedynie takie dziwne uczucie ... spróbuj nakładek - ja wytrzymalam troche - potem odciągałam laktatorem i dawałam z butli - to mi pasowało -a potem przeszłam spokojnie na modyfikowane