Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba beka??

czy jestem gruba??

Polecane posty

Gość gruba beka??
zaraz ja spróbuje zrobić zdjęcie i wkleić/

Gość no a ja znowu
gdyby tylko zmiana spodni sprawiła, że boczki znikną to pozbyłabym się wszystkich spodni sprzed ciąży;)

Gość gruba beka??
ja zakupilam ostatnio bardzo fajne z podwyższanym stanem. Boczków prawie nie widać ale są mega nie wygodne:(

Gość no a ja znowu
no to pokaż fotkę moje zdjęcie jest ze stycznia, czyli 5,5 miesiąca po drugim porodzie i do tej pory nie jest lepiej

Gość to zmień spodnie
no a ja znowu -marudzisz zwyczajnie. :) Dobrze wyglądasz -nie masz może dużego wcięcia w pasie ale żadne opony czy wałki ci nie wiszą. Nie dołuj się bo jest dobrze. :) A dobrze dobrany krój spodni wiele zmienia. :)

Gość no a ja znowu
czyli jaki krój spodni powinnam nosić? tylko nie mów, że z wysokim stanem, bo strasznie nie lubię takich spodni;)

Gość no a ja znowu
teraz robię po prostu tak, że noszę luźne bluzki żeby nie było widać tego tłuszczu

Gość to zmień spodnie
najlepiej żebyś po prostu przymierzała różne kroje. W każdym razie na pewno nie zbyt ciasne czy zbyt opięte w pasie bo to niestety i przy braku oponki może skórę wycisnąć. :)

Gość gruba beka??
ja też noszę szerokie bluzki ale to wcale ładnie nie wyglądasz. Zdjęcie juz mi się ładuje

Gość to zmień spodnie
ja mimo że mam trochę brzuszka to kocham obcisłe i dopasowane stroje. Dopasowane ale nie zbyt ciasne rzeczy są na pewno lepsze niż worowate ciuchy. :)

Gość no a ja znowu
ale masz wcięcie w talii! dawno rodziłaś?

Gość no a ja znowu
kurde, trochę na tej Twojej fotce mało widać i trudno coś powiedzieć więcej

Gość to zmień spodnie
autorko, tak patrzę na twoje zdjęcie i musze powiedzieć że wcięcie to ty masz w talii że hoho. A poniżej to mi na kości wygląda a nie na wałki.

Gość gruba beka??
to nazywasz wcięciem?? To wszystko przez olbrzymie boczki. Rodziłam 9 miesięcy temu

Gość yunek87
ja mam 178. Jak ważyłam 66 kg to czułam się źle, teraz ważę 59 i wszyscy mi mówią, że mam anoreksję;/ Sądzę, że wyglądasz całkiem ok. Może trochę poćwicz? A wymiary spoko są- bardzo typowe. Żadnych odchylen od normy nie widzę;) A rozmiar biustu to już nie zalezy od Ciebie i nie masz co się przejmować- ja sama mam w biuscie 87:)

Gość to zmień spodnie
no daj bardziej całościową fotę -sylwetki od szyi do kolan np.

Gość no a ja znowu
nie no, bez przesady, nie noszę żadnych worów;) po prostu teraz zakładam bardziej luźne bluzki i tyle;) z XS i S przerzuciłam się na M;) zastanawiam się czy może za jakiś czas uda mi się pozbyć tych boczków? może 7 miesięcy po porodzie jest jeszcze za wcześnie?

Gość yunek87
A "boczki" zlikwidujesz aerobami- ja po zakupie roweru stacjonarnego ładnie wyrzeźbiłam ciałko- równomiernie tłuszczyk się spali;) Za odchudzanie jakieś specjalne bym się w Twoim przypadku nie brała:) Postaw na ćwiczenia.

Gość ???????
Nie ma dramatu ;) naprawde troszke pracy i bedzie swietnie;)

Gość to zmień spodnie
cóż, na podsumowanie powiem że zawsze jesteśmy najbardziej krytyczne w stosunku do siebie samych. :)

yunek87 - heh nie dziwie sie, ze tak mówią jak ważyłam 58-59 też wyglądałam jak anoreksja...

to ty? jesli tak to nie odchudzaj sie tylko pocwicz troche ;) uda i brzuch, miesnie pleców, generalnie pomogłby ci basen, rower, orbitrek, brzuszki, przysiady, skłony itp

Gość gruba beka??
tak to ja. myślisz że jazda no rowerze pomoże?

Gość no a ja znowu
moim zdaniem absolutnie nie jesteś gruba! jedyne czego Ci trzeba to wzmocnienie mięśni popatrz jaką Ty masz ładna talię, tylko pozazdrościć Tobie wystarczy, że poćwiczysz i będzie idealnie

Gość no a ja znowu
moim zdaniem więcej pomogłaby siłownia rower czy bieganie sprawi, że po prostu schudniesz, a ćwiczenia siłowe wzmocnią to co u Ciebie teraz, po ciąży, słabe

Gość Trzeba być prze chuyem
żeby zdjęcie z cyckami dawać na KAFATERII!! Powodzenia!