Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

molla :)

wasze dolegliwości w 20 tc ---------- macie jakieś ?

Polecane posty

witam chciałabym sie dowiedziec jak znosicie ciaze jesli chodzi o 20 tydzień, typu ucisk na pęcherz, ciężkość, i inne. odczuwacie lekki dyskomfort w zwiazku z tym ze wszystko rośnie i uciska ?

Oprócz mdłości to jest ok ;) Brzuszek jeszcze nie jest na tyle duży, żeby przeszkadzał. No i maleństwo mocno kopie małymi, drobnymi nóżkami ;)

Gość 1\1\
mnie bardzo bolą biodra , rano wstaje obolała , w nocy co chwile zmieniam pozycje z lewego boku na prawy bo nie moge wyleżeć, ból ustępuje kiedy wstaje i trochę rozchodze nogi :( jest to bardzo dokuczliwe

jestem w 19 tyg, odczuwam dyskomfort w dole brzucha, wiecznie mnie boli i kuje, mam problem z leżeniem jest mi niewygodnie, choc brzuch wcale nie jest takie wielki, mierzycie sobie obwód brzucha?? poza tym miałam mdłości , które skończyły się całkiem niedawno masakra

ja nie moge długo wysiedziec w aucie, po poł godzinie cisnie mnie brzuszek, bolą plecy, i jak długo chodze bolą mnie plecy. mdłosci mineły w ok 14 tc, jak teka odjął. teraz zmierzyłam obwód brzucha 19t+1dzien = 95 cm, przytyłam ok 4-5 kg

Gość weronika z L.
Dolega mi bezsennosc i to bardzo . Takze mam srurcze nog w nocy. Moze ktos tez tak ma?