Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcce wiedziec

wynajem pokoju

Polecane posty

Gość chcce wiedziec

witam, chcialabym sie dowiedziec jak jest z placeniem za rachunkki w wynajetym pokoju? czy dziela sie jakos na osoby mieszkajace w mieszkaniu, czy jak? bo np. jezeli ja zuzyje mniej wody, a ktos wiecej, to tez po rowno sie placi?

Gość chcce wiedziec
chodzi o to że myje się raz w tygodniu a reszta jest nienormalna i robi to codziennie, jak mamy się sprawiedliwie podzielić opłatami?

Gość chcce wiedziec
to u gory to podszyw :( pytam sie, bo chce wynajac, a nigdy nie wynajmowalam i chce sie po prostu upewnic. I ile placicie za rachunki przy malym zuzyciu? bo ja bede musiala bardzo oszczednie zyc :(

Gość chcce wiedziec
Jem co drugi dzien, nie uzywam pradu wcale, okien nie otwieram zeby nie bylo za zimno, w swoim pokoju nei wlaczam kaloryferow itd...

Gość to wynajmij stancje
taka, gdzie oplaty sa juz wliczone w cene wynajmu :) Nie bedziesz sie przejmowac wtedy ;)

Gość ano ciekawe ciekawe
zawsze sie pytaj wczesniej jak to jest z rachunkami, czy sa wliczone czy rozliczane co jakis czas

jesli wynajmujesz pokoj, i w tym mieszkaniu wynajmuje kilka osob pokoje to rachunki sa dzielone pomiedzy lokatorow po rowno. a jesli chcesz wynajmowac pokoj w jakims mieszkaniu, gdzie mieszkaja wlascieiciele to przewaznie z gory jest ustalone jaka beda rachunki - przewaznie nie wazne czy bedziesz sama oszczedzac, to nie zmniejszysz rachunkw, gdy inni tego robic nie beda

Gość kulfon z mazowsza
do dogadania się z właścicielem. u mnie dzieliło się równo na 3 osoby - choć mieszkająca ze mną laska zużyła więcej wody ode mnie na bank - ale to normalne.

Gość chcce wiedziec
:D dzięki za odpowiedzi. Chyba poszukam takiej oferty, gdzie rachunki są wliczone w wynajem :P Bo ze mnie taka pazera jest:P