Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polococta

Dostęp do skrzynki mailowej chłopaka

Polecane posty

nie używam przemocy fizycznej :) poza wyjątkami gdy jest zagrożenie dla manie bądź moich bliskich

Gość hyde park****
mi do tej pory nigdy by nie przyszlo do glowy grzebac w mailu, telefonie chlopaka ale mam do niego zaufanie gdyby mi dawal powody do zazdrosci, gdybym miala jakies poszlaki, ze cos kreci i gdybym miala haslo do maila to moglabym miec pokuse zeby go sprawdzic ale on raczej nie z tych, ma mocne zasady

Gość hyde park****
a ta w ogole to albo prowo, albo utorka przestarszyla sie pytania dlaczego ma podejrzenia niektore kobiety wola zamknac oczka, niedopuszczac do siebie nieprzyjemnych mysli i grac role kochajacej dziewczyny/zony taki mechanizm obronny podstawa ktorego jest desperacja..

Gość kIIKIIIIIIII
Sa dwie strony medalu, jedna to poszanowanie czyjejs prywatnosci (ja kiedys zostalam w domu u chlopaka a mial wlaczone gg ale nie zajrzalam bo nie potrafilabym, ale wtedy mialam duze zaufanie) a druga to taka ze wiele osob dzieki przetrzepaniu telefonu czy maila dowiedzialo sie o zdradzie o ktorej by sie moglo nigdy nie dowiedziec lub dowiedziec po kilku latach. Kochany dobry chlopak a na boku bzyka inne. Chyba lepiej wiedziec, rozstac sie i szukac szczescia na nowo niz marnowac kolejne lata u boku kogos takiego. Jak masz watpliwosci co do niego to sprawdz, ale napisz na jakim portalu ma poczte? Bo niektore maja date ostatniego logowania wraz z numerem IP

Hyde parku, a gdybyś miała podejrzenia, a nie miałabyś hasła, to jak wiele byś poświęciła, żeby je zdobyć?

Gość hyde park****
to jest tylko hipotetyczna sytuacja wiec ciezko do konca przewidziec jakby sie zachowalo ale raczej ja nie z tych zeby podstepem wyludzac haslo, pewnie bym po prostu z nim pogadala