Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za kraj co za kraj!!!

Czemu wszystkie dziewczyny maja przedzialek na wlosach z boku?

Polecane posty

nudne to juz

Gość Z NIESMACZONA
nie wszystkie joanna socha nie

Gość ty nieuku i nierobie
wszystkie takie same przedziałek na boku grzywka na pół twarzy i rurki albo leginsy

Każda ma przedziałek jak jej to pasuje. Jakby nie było to 1/3 kobiet nosi przedziałek z boku. Pozostałe na srodku albo zaczesują tak, ze nie ma go w ogóle.

Gość ano ciekawe ciekawe
a kto to jest joanna socha????

Gość do ano ciekawe ciekawe
ja nie mam, ani leginsow, ani grzywki

Gość pełen relaks
ja tez nie :)

Gość łysa z wyboru
a ja nie mam włosów i problemu :D

serio, ide ulica i widze wiekszosc dziewczyn sie niczym nie rozni... przedzialek na boku, dluga grzywa zaczesana na boku, krotkie kurtki, i opiete spodnie i wieeeelkie torebki.... czemu nie lubicie przedzialkow na srodku?

no i kolejny wymyślił coś, żeby wprawiać kobiety w kompleksy. jasne, mówcie im, że są złe, jednakowe, brzydkie, oczywiście; wybrzydzajcie i narzekajcie, podczas gdy sami jesteście chodzącym Mister Polonia 2010. a może niektórym dziewczętom pasuje przedziałek i bez grzywki źle by wyglądały? jasne, o nieważne: z przedziałkiem - brzydka. bez przedziałka wygląda brzydko - no to również brzydka. sami nie wiecie czego chcecie. puknij się Ty w łeb i wyjdź do ludzi, zamiast wymyślać i dyktować kobietom jak mają wyglądać. :-O

sama jestem kobieta! wrocilam do polski po pobycie w usa, i jestem w szoku, jaka tu monotonia i szyk!

bo z przedziałkiem na środku twarz wygląda inaczej, niż z przedziałkiem na boku. mało komu pasuje. a z boku to bardzo bezpieczny wariant, pasuje praktycznie każdej buzi; zmiękcza rysy twarzy, powodując, że buzia wygląda bardziej kobieco. tyle.

W USA wszystkie laski mają przedziałek na srodku. A swoja droga nie przedzialek na środku kojarzy mi się z byciem pipą. W odniesieniu do facetów chyba tylko ale :D

w takim razie przepraszam; myślałam, ze to kolejny niezadowolony sfrustrowany facet na damskim forum. :-O wiesz, myślę, że dziewczęta boją się eksperymentować, ponieważ boją się opinii innych ludzi - zobacz, na ulicach wciąż ta czerń, podobne ubrania, aby tylko wtopić się tłum. oryginalność w polsce jest na bakier. sama nie odważyłabym się na żadne eksperymenty, po prostu byłoby mi głupio :) a wracając do fryzury, to tak jak pisałam - przedziałek na boku pasuje większości kobiet. przedziałek na środku wydobywa wszelkie mankamenty.

Gość mnie mój przedziałek na boku
się znudził, ale nie mogę mieć na środku bo to wygląda wieśniacko, baby ze wsi kiedyś miały przedziałek na środku

Gość zaczesuj grzywkę do tyłu i
zepnij spinką jak wszystkie diskolaski z krzywulcami zamiast nosów :D

mam przedzialek na srodku i czuje sie tu obco :classic_cool: fakt - wszyscy powaznie i w czerni, make up na maksa, szpilki... zero luzu

Gość ja też to widze od lat
wszystkie ubierają sie tak samo grzywa na bok okulary w grubych oprawach kurtka skórzana lub udajaca skórę tunika legginsy baleriny tak wyglada z 70% dziewczyn w wieku 12-30 lat

Gość ja tam lubie czerń
uwielbiam ubierać się na czarno

Gość nire kjigdf
pamiętaj panny noszą szpilki a mężatki trepy

Gość robimy liisteee
grzywa na bok okulary w grubych oprawach kurtka skórzana lub udajaca skórę tunika legginsy baleriny + wielka torebka na jedno ramie jakas chusta wielka na szyje ew rurki zamiast leginsow

Gość czern uniwersalna jest
jw

a do tego u nas jest modne to co we Włoszech naprzykład trzy lata temu :)))))))))))))))))))

Gość ty nieuku i nierobie
tu nie chodzi o to czy komuś pasuje czy nie pasuje tylko taka jest MODA a jak wiadomo polki są "bardzo modne" :P

Gość ja też to widze od lat
aaaaaaaa tak zapomniałam o obowiązkowej chuście hehehehe

Gość bazinnka
Ja mam przedziałek na środku głowy, z boku przedziałek u mnie wygląda dziwnie. I nie podążam bezwolnie za modą jak większość dziewczyn. Zawsze noszę spodnie rozszerzane na dole, bo lubię adidasy a rurki do płaskich butów wg mnie wyglądają dziwnie. W spodniach rozszerzonych na dole lepiej się wygląda, są zachowane proporcje. A czarnego prawie w ogóle nie noszę, lubię biały, niebieski, różowy - ogólnie lepiej wyglądam w jasnych kolorach. Każdy powinien nosić to, co do niego pasuje, a nie to co jest modne.

Gość $ylwu$
A ja noszę zazwyczaj bluzy, adidasy i dżinsy :) nie nosze okularów przeciwsłonecznych tych wielkimi oprawami zwłaszcza - nad wode jedynie, ale takie normalne przeciwsłoneczne okularki czasem zaloze spódniczke, wcale nie kurewską, do tego niskie buty albo japonki, bo jestem wysoka i nie lubie szpilek, nie mam zadnych ktorych obcas byłby wiekszy niz 1 cm. a w zimie chodze w płaszczyku zakrywającym tyłek. Jestem ladna i nie potrzebuję ubierac sie kurewsko, a faceci nie podrywaja mnie tylko dlatego ze widac mi dupe albo cycki (choc mam duzy biust to tego nie afiszuje) a na dodatek bardzo lubie chodzic w czarnych spodniach, płaskich butach (zadne baleriny) i białej koszuli. Gówniary patrza na mnie jak na debilke, ale ja lubie ubierac sie elegancko albo na sportowo. w lecie nosze albo japonki albo adidasy i co ? dobrze mi z tym :) a przedzialek mam lekko na boku, nie dlatego ze chce cos ukryc, bo nie mam krzywych uszu ani orlego nosa, nosze tak tylko dlatego, ze na srodku zdecydowanie mi on nie pasuje.

Gość ja tez mam 22 lata
ja wlasnie nie chodze tak ubrana i glupio sie czuje a przedzialek mam tam gdzie w danym dniu mam ochotę w zyciu bym nie wpdał an to że to jest regulowane przez jakieś trendy przedziałkowe ale leginsy bym ubrala ale mam grube uda więc odpada :(