Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za kraj co za kraj!!!

Czemu wszystkie dziewczyny maja przedzialek na wlosach z boku?

Polecane posty

Gość $ylwu$
a poza tym to nie sa tylko i wylacznie bluzy i biala koszula. nosze wiele innych eleganckich i ladnie wygladajacych bluzek i innych ciuchów. i nie mam zadnych kompleksów i nie krytykuje takich cudzołożnic tylko dlatego ze im figury czy ciuchow zazdroszcze - po prostu jest to żenujące

Gość nie podoba mi sie slowo TUNIKA
kojarzy mi sie z kosciolem albo jakimis indiami :O Czemu polki nazywaja tak zwykle dluzsze bluzki/koszule??

Gość czerwony kajet
nie wszystkie a te młode emowate gimnazjalistki, maksymalnie licealistki przedziałek z boku, rurki/legginsy i tuniki sama zaczęłam nosić na środku, bo stwierdziłam, że z całym smarkatym modowym lansem nie chcę mieć nic wspólnego

"a jeszcze raz powtarzam - nie chodzi mi o kobiety ubrane ze smakiem, elegancko a zarazem sexi, to wy sie nauczcie czytac. mowie o tych ubranych jak panienki na autostradach a nie o tych ktore nosza balerinki, legginsy czy tuniki " Tylko, ze ten temat był własnie o dziewczynach przeciętnie ubranych i wlasnie o tych, ktore nosza "blaerinki, legginsy czy tuniki" (nie prostytutkach z autostrady) a ty ni z tego ni z owego zaczelas kazda okreslac mianem kurwy.

Gość $ylwu$
tak, bo ty najlepiej mnie znasz specu od rozszyfrowywania ludzi po jego zdaniu i wypowiedziach. a zakompleksiona to jestes ty, bo ja nigdy nie bylam, nie mam ku temu powodów

Gość kurcze no aleee..........:/
ale beznadziejna ta sylwus

Gość sorrry ale dziewczyna
A ja będę nosić i przedziałek z boku i grzywkę bo tak mi ładnie, nie bede sie oszpecać fryzura zeby byc oryginalna :D

Gość zielony beret cioci jadzi
ktoś tutaj słusznie zauważył, że do przedziałka na środku trzeba mieć odpowiednią urodę i wtedy wygląda się zjawiskowo ma w sobie coś zmysłowego a na boku kojarzy mi się z nastolatkami właśnie

Gość $ylwu$
nie twierdze ze o tym byl temat, ale chcialam napomniec o takich wlasnie "laleczkach"bo swoja droga tyle samo jest tych w legginsach i tunikach co tych "autostradowych panienek" jedna nie moze byc gorsza od drugiej - ta pokazala pol tylka to ja caly zeby to za mna bardziej trabili! kazda dziewczyna która sie szanuje, pokazuje dupe swojemu facetowi a nie wszystkim na ulicy

Gość $ylwu$
do trolla i gimgówna mi tak samo daleko jak stąd do afryki :)

Gość adela345566
vodka jest debilką, z łaski swojej czytaj ze zrozumienie a nie się wymądrzasz kretynko, bede cie obrażac bo mam taką ochotę Sylwu$ nie powiedziała że nosi ubrania jak worki tylko białą bluzkę dzinsy -to nie są worki aaa i vodka temat brzmi "czemu wszystkie dziewczyny mają przedziałek na włosach z boku" a nie o dziewczynasz noszączych rurki i baleriny

Gość $ylwu$
no w końcu ktoś normalny :)

Jak to wszystkie maja przedziałek na boku co ty pierdolisz . Może 80 % ma . Niektóre mają zaczesane całkiem do tyłu i nie ma przedziałka drugie np mają na środku więc nie tylko są z boków .

z przedziałką na srodku moge się zgodzić ale z ubraniami juz nie do końca. taka moda i juz... mnie osobiście tez rurki się może i nie podobaja ale w mniejszym mieście bardzo trudno kupic cos innego... trzeba umiejetnie dostosowac się do tego co jest w sklepach i dobrac to do swojego wyglądu.SĄ dziewczyny które w tych legginsach i tunikach wygladaja bardzo ładnie ale sa tez takie co fakt- zakładają czarną skóre rurki i białe adidaski do tego wiesniacka torebka. jednym słowem moda jest ok ale dziewczyny maja tandetny gust albo małe możliwości wyboru no i kasa tez potrzebna żeby się ładnie ubrać a o tym jakos nikt nie wspomniał

adela345566 "vodka jest debilką, z łaski swojej czytaj ze zrozumienie a nie się wymądrzasz kretynko, bede cie obrażac bo mam taką ochotę Sylwu$ nie powiedziała że nosi ubrania jak worki tylko białą bluzkę dzinsy -to nie są worki aaa i vodka temat brzmi "czemu wszystkie dziewczyny mają przedziałek na włosach z boku" a nie o dziewczynasz noszączych rurki i baleriny" a ty co sylwus tlyko po innym nickiem ? twierdzisz, ze ja nie potrafie czytac ze zrozumieniem, a pokaz mi wiec gdzie ja napisalam, ze sylwusienka chodzi we worku ? Dziewczyno sama noszę dżinsy i zwykle bluzki, ubieram sie roznie, wiec na jakiej podstawie mialabym sadzic, ze to worki ? Aha a temat się rozwinął rowneiz o dziewczynach ubierajacych sie w dzinsy, balerinki i legginsy, wiec :) "vodka jest debilką, z łaski swojej czytaj ze zrozumienie a nie się wymądrzasz kretynko, bede cie obrażac bo mam taką ochotę" ojejku a obrazaj i co dziewcyznko myslsiz, ze ja sie tym przjmę ? Poprostu chyba posram się ze zmartwienia, bo ty mnie obrazisz. haha Zwyczajnie w swiecie jestes bardzo uboga intelektualnie.

Gość pełen relaks
"grzywa na bok okulary w grubych oprawach kurtka skórzana lub udajaca skórę tunika legginsy baleriny" ale się czepiacie :) niewinny temat jak zwykle przeradza się w pyskówkę Polki kupują to, co jest w sklepach, logiczne. Oraz to, co jest modne/to co nosi większość/ co jest bezpieczne- żeby nie daj Boże się nie ośmieszyć. Ale nawet jeśli w ubiorze brak fantazji - co z tego?

Gość pełen relaks
o, jebt już napisała to co ja :) mniej więcej

Gość a z malaszynskim to nie byla p
sylwus-popadasz w jakies skrajonosci. dla ciebie, to albo wygladac jak dziwka, albo jak chlop. grunt, to wygladac zadbanie i kobieco. jak mozna myslec, ze jak ktos ladnie wyglada, to sie nie szanujei nie zasluguje na szacunek facetow?:O najgorsze co moze byc w wygladzie kkobiet, to wyglad jak spod latarni, a tuz za tym zaniedbana, lejaca na wyglad kobieta:O wlosow tez nie myjesz, bo moga kusic facetow?

Gość odpowiadam debilce
" Jak to wszystkie maja przedziałek na boku co ty pie**olisz . Może 80 % ma " no tak kurwa, nie wszytkie, ale 'tylko' 80%, sorry za pomylke!! :O

Gość po 1 nie wiem co jest takiego
super w przedziałku na środku, ja wlasnie taki nosilam w podstawowce. jak zaczelam byc swiadoma swojej urody to zmienilam fryzure i mialam z boku, raz z prawej, raz z lewej strony, raz zaczesane do gory , raz prosta grzywe. nie wiem w czym problem. niech kazda nosi wlosy jak chce

Gość wszyscy mieli na srodku
10-20 lat temu, a teraz wszyscy maja z boku........

Do tego, by nosić przedziałek na środku, trzeba mieć bardzo symetryczną twarz, bo inaczej wygląda się naprawdę nieciekawie. Niektóre (bardzo rzadko) mają prawie symetryczne połowy twarzy, ale zdecydowana większość ma bardziej lub mniej niesymetryczną twarz, wiec po co mają się oszpecać podkreślając te niesymetrię przedziałkiem po środku? :D

Temat bardzo mnie zaciekawil, a raczej solufka mieszy Sylwia a Vodka :) Moim zdaniem, faktcznie Sylwia przesadzasz z okresleniami kobiet ktore - jak ja, nosza mini, szpilki 10cm i jakis sweterek. Do glowy mi nie przyszlo ze moglabym wygladac kurewsko. Kazdy stara sie swoje atuty pokazac i czuc sie seksownie - szczegolnie mloda kobieta. imo wszystko szanuje to, kto jak lubie sie ubierac, czesac, to jest moje zdanie i moj punkt widzenia, ktos moze miec odmienny styl, ale nie taktem byloby wysmiewac lub wyzywac go bo ma dluzsza czy krotsza spodnice. :)

Gość a jak zrobic .......???
jak zrobic z boku?

Gość czerwony kajet
"po 1 nie wiem co jest takiego super w przedziałku na środku, ja wlasnie taki nosilam w podstawowce. jak zaczelam byc swiadoma swojej urody to zmienilam fryzure i mialam z boku, raz z prawej, raz z lewej strony, raz zaczesane do gory , raz prosta grzywe. nie wiem w czym problem. niech kazda nosi wlosy jak chce" http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNZ7YDiJMKOnyd8eKqK9CYxXQ4We7J7YgHR7Imj8ljBBRgceCOFw http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDwP-C0R_L3fNuD72NH1Y9FIEObjJT3QMc11Eh_VDr-pycay5VNQ http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5N-7v06V341cfFpgtDUrB69O4N1RuXx2b0lVG7EoiBdEhBhiW http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_KGFQG4amiOzrFH-bzkUJn_27b30H103zpk4cg_FWumJUEJQB http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ23RVt2FkaVNCzuC5uxKpB6EPjF0ayCLa6ZtzWzTNK5CNr_zP8IR-0uVs http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrVHjkfWH7mZmwTNA8bHOLpTPlddBvVBfUTP32-rSztO1XY_7KTQ nie twierdzę, że zboku jest zły, ale mi akurat się podoba na środku :) a w podstawówce zawsze miałam grzywkę właśnie

Grzywkę miewam, a teraz chcę się jej pozbyć i zapuszczam włosy z przodu. Ja mam zawsze przedziałek na środku, a ślicznej twarzy na pewno nie mam :P Ale okrągłej też nie.

Gość nie martw sie ja tez
ja gdzies wyczytalam ze przy owalnej symetrycznej twarzy wlasnie przedzialek nie powinien byc na srodku bo tej symetrii jest juz za duzo. Choc jak wiadomo przy takiej twazry to praktycznie we wszystkim ladnie ;)

Gość nie martw sie ja tez
Czerwony kajet, akurat te kobiety to by pieknie wygladaly w kazdej fryzurze wlasciwie, czy przedzialek 3 cm w lewo, w prawo czy na srodku nie ma to wiekszego znaczenia

Gość jklonek
A mi ta moda na przedziałek z boku odpowiada, dzięki temu ja jestem ciut oryginalniejsza. Według mnie twarz najbardziej podkreślają włosy w ogóle upięte lub właśnie przedziałek na środku, co też skutecznie czynię. Jak się pomarszczę, roztyję lub w inny sposób zbrzydnę zacznę się zakrywać grzywką, pazurkami i czym tam jeszcze.