Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za kraj co za kraj!!!

Czemu wszystkie dziewczyny maja przedzialek na wlosach z boku?

Polecane posty

Gość $ylwu$
a i nie lubie dodatkow - nie nosze bizuterii ani kolczyków które widac z kilometra. nie nosze chustek, apaszek, nawet szalika. jednym slowem nie wygldam jak typowa polka - ubrana jak 2/3 jej kraju. a telefon mam niemodny kupilam w komisie 4 lata temu pomyslcie jaki stary, ale wali mi to, mi telefon sluzy do dzwonienia i sms a nie do pokazywania

Gość kiwi to bomba witaminowa
"wielka torebka na jedno ramie" no sorry, a w czym studenci/uczniowie mają nosić książki? oO w torebeczkach, a może w walizkach żeby bylo oryginalniej? oO :-O

Gość hgjvkcx
Sylwus, może i nie wyglądasz jak typowa polka ale z tego co piszesz to musisz wyglądać aseksualnie.

Gość ja tam lubie czerń
"wielka torebka na jedno ramie" widziałaś torebkę na więcej (lub mniej) niż jedno ramię?

Gość $ylwu$
ale mi nie zalezy na tym zeby wygladac seksownie, tylko czuc sie wygodnie. smiesza mnie cipy ktore ida w szpilach na 10cm i trzymja sie czego sie da zeby nie wywinac orła. ale jestem bardziej zauwazalna niz te lmpucery, ja to sie dopiero wyrózniam :) poza tym nie jestem tak pusta zeby pokazywac cycki albo dupe zeby sie faceci slinili

Gość a wlasnie ze bendem em em em
hahahahahahahaha :D

Gość ty nieuku i nierobie
:D:D:D::D

Gość $ylwu$
a dzieki temu nigdy nie uslyszalam ze jakas kurwa ze mnie, albo ze wygladam jak dziwka, albo ze pewnie ciagne komu popadnie. ja się szanuję - dlatego faceci tez mnie szanują i nie gwiżdżą za mną bo nie pokazuje dupy, wiec nikt mnie nie poniza trąbiąc za mną jak za prostytutką.

Gość winny sie tlumaczy
:classic_cool:🖐️ :D

Gość hgjvkcx
Sylwus, bardzo mi przykro ale Ty chyba musisz mieć jakieś zaburzenia (traumatyczne zdarzenie?) Od kiedy ładny i seksowny strój to jedynie odsłanianie tyłka? Uwierz, że nikt nie będzie wyzywał od dziwek kobiety, która jest w ładnie skrojonym, dopasowanym stroju. Chociaż z drugiej strony i tak mnie zastanawia w jakiej patologii musisz mieszkać skoro nazywa się tak kobiety, które założą mini. Poza tym skoro obawiasz się nosić ubrania podkreślające atuty to najlepiej radzę zacząć nosić worek. Wtedy na pewno nie będziesz musiała się obawiać, że możesz wyglądać kurewsko

Gość barbarka999
czemu nie lubimy przedziałka na srodku? bo juz jeden przedziałek na środku mamy-tam nizej wiec dla od miany trza mieć jeden z boku

Gość zapomniałeś o normalnych
...co najwyżej bardziej kretyńsko. :classic_cool:🖐️

Gość $ylwu$
ubieram sie normalnie jak czlowiek - to waszem zdaniem mam zaburzenia . ubralabym sie jak dziwka - jestem normalna tak ? a tak na marginesie to nie mowie o kobietach ubranych gustownie a jednoczesnie seksownie. ale np o takich którym spodnie zaslaniaja pol tyłka, bluzkach takich ze biust sie wylewa na prawo i lewo, lateksowych kozarach powyzej kolan i te pe i te de

Gość $ylwu$
teraz widze jakiego pokroju ludzie tu siedza, smiejecie sie ze mnie co najmniej jakbym sie ubierala jak łach i menel. pff

szczerze?? zeby nosic przydzialek na srodku (zeby komus pasowal) musi miec naprawde sliczna buzię, delikatna urode i pociagłą twarz. do wiekszosci to poprostu nie pasuje

Gość bleblebleble....
no ale ja pierdziele, jak mamy sie ubierać? mam długie i szczupłe nogi to ubieram rurki - ponieważ wyglądam w nich najlepiej. mam przedziałek na boku bo z rowkiem na środku głowy wyglądam jak skończony wieśniak (bez urazy dla ludzi ze wsi) uwielbiam chusty, ale nosze je od laaaaat, kiedy jeszcze nie były tak modne. tuniki? hmm, wole podkoszulki, ale tuniki też mam. baleriny sa najwygodniejsze, a poza tym teraz jest sto milionów róznych balerin do wyboru, nie kazda wyglada tak samo. a, i nie lubie wielkich toreb. i naprawdę wisi mi to, czy jestem modna, taka sraka czy owaka, ubieram sie tak, bo tak mi pasuje, tak mi wygodnie i uwazam ze tak wygladam najlepiej. juz ja widze jakie z was wszystkich narzekających są indywidua! ;)

Gość phiiiii
"zeby nosic przydzialek na srodku (zeby komus pasowal) musi miec naprawde sliczna buzię, delikatna urode i pociagłą twarz. do wiekszosci to poprostu nie pasuje" Jak się zgodzę, że do przedziałka na środku to trzeba mieć śliczną twarz, to już z tym, że pociągłą to tak średnio, bo przecież taka twarz robi się jeszcze bardziej pociągła w efekcie wychodzi "na topielicę". Co do rurek, balerinek, wielkich toreb, to sorry ale kupuje się to co jest w sklepie, a w sklepach właśnie to jest. Jak była moda na bardzo niskie i powycierane biodrówki, to jak weszłam do sklepu mówiąc, że chciałabym takie nieco wyższe i bardziej jednolite, to pani się na mnie dziwnie spojrzała. No i kwestia "opatrzenia", balerinki podobały mi się od pierwszego pojawienia, ale już np te wielkie okulary na początku wydawały mi się okropne to teraz się przyzwyczaiłam i awansowały na "od biedy ujdą" :D. Ja akurat nie lubię grzebać w lumpeksach, a na zakupy ciuchowe w Mediolanie mnie póki co nie stać, więc jestem skazana na to co oferują polskie sklepy czy jakieś bazarki. I z tego co jest wybieram to co mi się podoba najbardziej. Jak była moda na dzwony, to po prostu nosiłam takie najmniej rozkloszowane, teraz chodzę w spodniach o prostych nogawkach bo rurki jakoś do mnie nie przemawiają. Jak była moda na takie strasznie czubiaste buty to byłam w rozpaczy, i po prostu przeczekałam aż minie i z radością przywitałam powrót klasycznych czółenek.

$ylwu$ jezu dziewczyno opanuj sie! Myslisz, ze jestes taka zajbeista i ze jestes indywidualistka, tlyko dlatego, ze nosisz zwykle spodnie i bialy podkoszulek ? Myslisz, ze to czyni cie lepsza? Widze, ze sama masz problem, bo kazdego czlowieka (chyba lepiej ubranego od ciebie) oceniasz jako glupszego czy jako kogos gorszego od siebie. Nie wiem juz czy chwalisz się czy może żalisz. Wystarczy, ze ktos zwroci uwage na twoj sposob oceniania innych ludzi i juz skaczesz z pyskiem, ze owa osoba jest dziwką w mini, za ktora gwiżdża wszyscy faceci i taktuja jak tania szmate. Uwierz mi nie jestes ani troche oryginalna. Jestes przecietna jak wiekszosc. A wiesz czym sie wyrozniasz? Nieumiejetnosci obiektywnego oceniania ludzi poprostu zbyt wysokim mniemaniem o sobie.

"ubieram sie normalnie jak czlowiek - to waszem zdaniem mam zaburzenia " I przede wszystkim dziewczyno naucz sie czytac, bo probujesz zrobic z siebie bidulke i ofiare w bialyn podkoszulku i czarnych spodniach, ktora jest przesladowala przez dziewczyny w rurkach czy legginsach. A osoba wyzej piszaca o tym, ze masz zaburzenia miala na mysli chyba cos innego, wiec proponuje zrobic zwrot i przeczytac powoli, acz dokladnie raz jeszcze.

Gość a czemu to zrobiłaś?
mozna przelozyc torbe przez ramie a nie miec zarzucona

Gość a jak zrobic .......???
a jak zrobic przedzialek z boku? ja mam na srodku,ale slicznej twarzy raczej nie mam, chyba powinnam sie zmienic jak wy wszystkie i dac go na boku. Jak? Ukladam,ale wlosy nie chca tak lezec, po myciu zawsze ukladaja sie z przedizalkiem na srodku.. I mam wrazene,ze dziwnie wygladam z przedzialkiem z boku, bo mam prosta krotka grzywke, a jej nie chce zmieniac na jakas dluga krzywa boczna.... nie chce isc do fryzjera

phii to spjrz na maje sablewską, czy lucy liu (nie wiem jak to sie pisze) okrogla twarz + przydzialek na srodku??? wyobraz to sobie do okraglej twarzy najbardziej pasuje spora grzywka na bok, bo reguluje to rysy

Gość Ja nie mam przedziałka na środ
ku bo mi to po prostu nie pasuje, wyglądam wtedy wieśniacko. Obecnie nie mam grzywki, ale nosiłam juz skośna grzywke i prosta i bylo mi ladnie. teraz czasami zaczesuje sie do gory i lekko na bok także nie ma przedzialka wlasciwie. Chusty noszę bo mam ich tysiąc w szafie i uwielbiam je od zawsze, z powodu takiego ze mam blizne na szyi i tak sie do nich przyzwyczaiłam. A tak poza tym to kupuje to co mi sie podoba, lubie klasyke. Klasyczne jeansy, koszule białe ale nie jakis wieśniacki kroj sprzed 20 lat, tuniki tez moga byc, balerinek nie nosze, wole koturny, jeansy lekko rozszerzane bo mi takie lepiej do figury pasuja, jeśli rurki to tylko do kozakow, kurtke mam ramoneske taka rockowa bardziej bo mi sie tak podoba. I nie widze nic zlego w ubieraniu sie modnie, a to ze ktos wyglada podobnie jak ja na ulicy ? No i co z tego, nie mam potrzeby wyrozniac sie ubraniem jakos specjalnie, wazne ze patrze w lutro i sobie sie podobam

Gość $ylwu$
ja nie twierdze ze jestem oryginalna to po 1. a po drugie to w dupie mam co o mnie myslicie, pewnie polowa z was które tak mnie krytykuja to wlasnie te dziwki z dupami na wierzchu. nie mam wielkiego mniemania o sobie, nie potrzebuje ubierac sie kurewsko zeby ktos zwrocil na mnie uwage JEŁOPY :p

Gość Ja nie mam przedziałka na środ
"ja się szanuję - dlatego faceci tez mnie szanują i nie gwiżdżą za mną bo nie pokazuje d**y, wiec nikt mnie nie poniza trąbiąc za mną jak za prostytutką." Jak zakladasz golfy i spodnice do ziemi rodem z lumpa to automatycznie nie znaczy, ze sie szanujesz sorry... Ja tam lubie spodniczki i nosze, lubie sie kobieco ubrac i jeszcze nikt mnie nie wyzwal od dziwki

Gość sorrry ale dziewczyna
w wyciągnietej bluzie i adidasach to nie wygląda nawet ładnie. Znasz tylko styl niechlujny albo kurewski ? Wyobraź sobie, ze istnieje cos posrodku. Mozna sie ubierać skromnie i schludnie, ale kobieco i wcale nie kurewsko. Adidasy to nosiłam w podstawowce, teraz jestem kobieta a nie podlotkiem i noszę eleganckie i kobiece ubrania. i to nie znaczy ze świece cyckami, coz za ograniczenie umyslu

Gość $ylwu$
i nie mam za soba zadnego traumatycznego przezycia. po prostu sie szanuje

Gość $ylwu$
to nie sa zadne golfy, spodnice maxi ani rozciagniete bluzy wam cos wytłumaczyc...jeju sa to ciuchy oryginalne nie jakies porozciagane łachmany z lumpeksu za 20zł. a z reszta nie wiecie jak wyglądam nie widzieliscie ubioru mojego to sie za bardzo wypowiedziec nie mozecie :) a jeszcze raz powtarzam - nie chodzi mi o kobiety ubrane ze smakiem, elegancko a zarazem sexi, to wy sie nauczcie czytac. mowie o tych ubranych jak panienki na autostradach a nie o tych ktore nosza balerinki, legginsy czy tuniki

$ylwu$ PONADTO ZAPOMNIAŁAŚ DODAĆ, ZE NIE GRZESZYSZ INTELIGENCJĄ. Jesteś po prostu zakompleksiona i śmieszna, czego dowodzisz praktycznie w każdym zdaniu. "a po drugie to w dupie mam co o mnie myslicie, pewnie polowa z was które tak mnie krytykuja to wlasnie te dzi**i z d**ami na wierzchu." A kazdy ma w dupie co myslisz o nim TY - zwykła, chamska, przeciętna wieśniaczko (i nie mam na mysli tutaj stroju, tlyko sposob twojego wyslawiania sie i oceniania ludzi) A krytykowac zaczelas pierwsza ty bezmozgu, każda dziewczynę, ktora ubierze szpilki czy spodnicę, czy nawet rurki nazwyajac je dziwykami czy kurwami. "nie mam wielkiego mniemania o sobie, nie potrzebuje ubierac sie k**ewsko zeby ktos zwrocil na mnie uwage" za to potrzebujesz, a raczej probujesz dowartosciowac sie na forum. a uwage zwracaja na ciebie pewnie tlyko i wylacznie ze wzgledu na twoje chamstwo i buractwo !!!