szery lejdi 0 Napisano Marzec 24, 2011 cześć dziewczyny! w grudniu odstawiłam tabletki. skupiłam się na obserwacjach śluzu i mierzeniu temperatury- zawsze ta sama godzina, codziennie. moje pytanie wiążę się z tym że wczoraj (15 dc ) i dziś (16) mam jakieś plamienie. wczoraj było mocno brązowe, a dziś takie w kolorze cappucino. nigdy nie miałam czegoś takiego, ale wiem że występują takie owulacyjne czasem. moja temperatura od 12 dc wynosi 36,1 - 36,0, czyli spadła patrząc na to jaka była w początkowej fazie. współzyłam w 10 i 13 dc z zabezpieczeniem. czy na pewno jest to plamienie takie owulacyjne mimo że wcześniej nic takiego mnie nie spotykało czy może mieć to związek z czymś innym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szery lejdi 0 Napisano Marzec 24, 2011 urwało mi temat. :P miało być : nie z cyklu- objawy ciąży dzień po stosunku. o. :) żeby tak poważniej temat brzmiał, a nie od razu był wrzucony to wspólnego worka z tamtymi. hah. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach