Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjs88ssjhh

KTÓA Z WAS ZNA SIE NA MODZIE I UBIERANIU SIE ??POMOZCIE!!

Polecane posty

Gość jjjjs88ssjhh

Mam taka długą szeroka spodnice koloru takiego popielatego i blagam was poradzcie jakie buty(czy balweriny czy inny typ )pasuja do takiej spodnicy i w jakim kolorze kochane..bede wdzieczna!

Gość kjajhsj
sandały, ale to nie ta pora roku

Gość do karunkii
a na te pore roku jakie ? balerinki pasuja ??jaki kolor jesli tak

no na te pore roku pasuja baleriny koloru szarego czarnego zielonego itp prawie kazdy pasuje powiem ci zalezy jaka bluzke zalozyz

Gość kjajhsj
spódnica jest do polowy lydki czy do kostek? jak baleriny to jakis wesoly kolor i do tego top fajny i pasek podkreslajacy talie

Gość ddo koste kwlasnie jest
spodnica jest do kostek !!!

Gość glodomorrrra
http://idolo.pl/moda/przeglad,balerin,na,wiosne,lato,2011,a,4064.html te od zary różnokolorowe są fajne do tego jakies bransoletki i pasek

Gość Modowa2014
To tak.. Zależy to też od pór roku i topów. Bo np. czasem wchodzą różne topy. weszły niedawno "Kombinezony" na lato. Ale tak ogólnie. Ja bym ci doradzała nie ubierać się na czarno,szaro,biało itp. Tylko tak normalnie. Np. T-shirt , leginsy, trampki i do tego np. sweterek gładziutki.:) Teraz to w co się nie masz ubierać: Paski do kratki W ŻYCIU!! nie noś też pstrokatych ubrań i nie za dużych dodatków. Nie ubieraj się "Odważnie" A tak wogóle to zależy od ciebie, bo komentarze ci nic nie dadzą. To zależy od ciebie bo ty ustalasz reguły stylu. I to też zależy od twojego gustu. Mam nadzieję że pomogłam ! :)