Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikkkasasa

JAK BYĆ PIEKNĄ BEZ MAKIJAŻU?

Polecane posty

Gość weronikkkasasa

Mając do dyspozycji np. tylko puder i błyszczyk?

Gość luckuluckky
ja jestem piękna bez makijarzu :) jak ktoś jest paszczurem to i makijarz mu nie pomoże

Gość nie daa siee
nie da sie byc piekna bez makijazu. Potrzebna jest baza, podkłąd do ujednolicenia kolorytu cery, potem puder dla matu i jakis róż, bronzer do nadania swiezosci i zdrowego odcienia. tusz jest obowizakowy i kredka zeby podkreslic oko. Jesli sie nie malujesz jestes szara mysza, nie zwrócisz uwagi mezczyzn.

umyc się rano porządnie żelem do twarzy, żeby sie cera nie błyszczała, błyszczyk na usta i jest super :) naprawdę!

Gość własnie się dziś zastanawiałam
dlaczego jakoś tak wyjątkowo ładnie wyglądam (a rzadko podobam się sama sobie), aż sobie przypomniałam, że nie mam makijażu - tylko właśnie lekko puder minimalnie tusz na rzęsach. A oprócz tego - żadnych cieni, kresek, fluidów itp. I jeszcze tylko bezbarwny błyszczyk na ustach. I w ten sposób jakoś tak się odmłodziłam :-)

Gość No to nie jest bez makijażu
skoro jest puder blyszczyk i tusz... Ja np. mam wade wzroku i jestem typem nocnym.Gdy rano wstane przed 9,10 koszmarnie wyglądam żaden kosmetyk sie nie trzyma włosy odstaja napuszone...ufff Gdy obudze się po 9 to spokojnie wstaje i nie jestem juz taka,,pognieciona''oczy otworzone szeroko.Bez make-upu jest ok a z nim jeszcze lepiej.Nie nawalam na codzień tylu kosmetyków na moja twarz.Tylko krem i podkład brwi i tusz,bezbarwna nawilżająca pomadka. Dla autorki rada zadbaj o cere ,dobrze wyreguluj brwi ewent zafarbuj je i rzesy i pomadka ochronna na usta,uczesane włosy i ..juz

nie da sie byc piekna bez makijazu. Potrzebna jest baza, podkłąd do ujednolicenia kolorytu cery, potem puder dla matu i jakis róż, bronzer do nadania swiezosci i zdrowego odcienia. tusz jest obowizakowy i kredka zeby podkreslic oko. Jesli sie nie malujesz jestes szara mysza, nie zwrócisz uwagi mezczyzn. Ale Cię poniosło :D jakbym miała rano to wszystko nakładać to musiałabym wstać dużo wcześniej, nie ma mowy, wolę spać:D

Gość fdgfhfs
mozna byc piekna, tylko: -trzeba miec łądne brwi i naturalnie długie rzesy -gładka cere