Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola_rokr

Chłopak-Co robić!?

Polecane posty

Cześć! Jakiś czas temu poznałam fajnego kolesia na portalu społecznościowym. Później było gadu-gadu, smsy... Świetnie się dogadywaliśmy. Później kontakt na chwilę się urwał. Odezwałam się pierwsza i później znowu było bardzo fajnie. Planowaliśmy spotkanie etc. I teraz kontakt znowu się urwał... Zastanawiam się dlaczego? Pisaliśmy ze sobą normalnie, śmialiśmy się... Żadne z nas nie zrobiło nic co mogłoby tego drugiego obrazić. Kilka dni temu napisał, że przeprasza ale ma mase spraw na głowie i dlatego milczał. Myślałam,że znowu będzie normalnie ale teraz znowu się nie odzywa. Chciałabym,zeby się do mnie odezwał chociaż po to,żeby wyjaśnić o co tak naprawe chodzi(jesli w ogóle o coś chodzi). Nie wiem czy znowu mam pierwsza wyciągnąć rękę czy dać sobie spokój? Wiem,ze to troche żałosne ale naprawdę dobrze mi się z nim gadało... potrafił mnie rozbawić co w ostatnim okresie było dla mnie bardzo ważne.Co Wy byście zrobili na moim miejscu?Wyciągać rękę po raz kolejny?

najprawdopodobniej rzeczywiście jest ostatnio troche zabiegany, skoro sam tak napisal a nie podparty do muru. poczekaj aż bedzie miał wiecej czasu, pisz do niego od czasu do czasu, utrzymuj znajomość.

Gość chcestaduciec
pisz do niego od czasu do czasu? ty chyba sobie z niej zartujesz. nic sie do niego nie odzywaj. prawdopodobnie ma cie w nosie, a to ze ma kupe spraw to tylko wymowka bo najwyrazniej go jednak nie zainteresowalas. moze myslal ze jestes bardziej inteligentna ale jednak nie zablysnelas i zrezygnowal. a moze ma dziewczyne i dla sportu chce czasem popisac z innymi. zrob tak, nic w ogole nic sie nie odzywaj jak sam sie odezwie to moze bedzie oznaczalo ze moze jednak mu sie spodobalas, ale ty milcz nie narzucaj sie bo faceci tego nienawidza. a jak sie odezwie to odpisz mu np. po godzinie trzymaj go na dystans. kobiety nie powinny uganiac sie za facetami tylko faceci za kobietami!