Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żena polaczkowwa

Bo w domu nie wysiedzisz.... czyli o zniżaniu sie polaków do poziomu zero

Polecane posty

Gość żena polaczkowwa

Prawda jest taka ze jestesmy tępy narodem powaleńców. U nas zawsze znajdzie się jakis palant który pójdzie za 1000 zł napitalać i wypluwać sobie żyły nie szanujemy sie tak jak nasi sąsiedzi w innych krajach to mamy za swoje

Gość ehhhhhe
dobrze że jestem czukczem

Gość dobrze, siedźmy w domu
tylko skąd wziąć pieniądze na życie????????????

Gość żena polaczkowwa
pracujmy ale za godne pieniądze chyba nie każdy od razu musi pracować nie? jak konczysz studia lub szkołę średnia nie masz kredytu i nie potrzeba ci od razu kasy na zycie nie ? bo masz rodzicow - więc wykorzystaj ten czas na znalezienie pracy i odmawiaj pracy za orzechy - i każdy jakby tak robil ot by frajerow nie było za damski ch..oj robiących

Gość Fryzkaa
Ta, najlepiej nic nie róbcie, bo zarobki nie są was godne, wy lenie śmierdzące. Podwyżka nie leci tak z nieba. Trzeba pracować, zapracować na nią. Szukać pracy. Myślicie, że siedząc kilka lat na głowie rodziców, praca z wymarzoną pensją sama się znajdzie? A guzik prawda! zaczniecie od zera za marne 1000 zł, które nie jest was godne.

Gość zonka palacza
zena fakt troche racji masz

Gość Fryzkaa
Nie ma racji

Gość żena polaczkowwa
Fryzka a pytam - w czym jestesmy gorsi od niemców, holendrów, anglików i innych ze musimy u nich tyrać i oni dają nam zarobić a własny kraj gnoi i traktuje jak zera??? czym sie róznimy?

Gość Fryzka to jeden z tych paści
popylajacych za 1000-1200 albo dragon ze stołka szukający takich śmieci i pierdzący w stołek

Gość Fryzka
To nie ważne czym się różnimy. Ja szanuję Polskę i nie uważam, żebym musiała wyjeżdżać za granicę. Jeśli trafisz na dobrą pracę, będziesz się starać, możesz zyskać podwyżkę. Wiadomo, to nie jest porównywalne z wyjazdem za granicę, ale mnie się marzy domek w Polsce, rodzina i praca tutaj. Mam znajomego, który raz w roku przyjeżdza do żony. Mają piękny dom, ale jakim kosztem?

Gość Fryzka
"Fryzka to jeden z tych paści nieopylających za 1000-1200 albo dragon ze stołka szukający takich śmieci i pierdzący w stołek " Dokładnie się zgadzam z ostatnim wersem. Na szczęscie herbatka miętowa i po problemie!

trzeba bylo sie uczyc... wyuczyc i zarabiac nieco wiecej niz 2000zl. najlepiej wyjsc z zalozenia ze wszystko nam sie nalezy za to ze poprostu jestesmy. Poza tym co ma zrobic wg ciebie ktos kto nie ma szans na lepsza place? siedziec i czekac az zaproponuja wiecej? za dume nie wyzywisz rodziny i nie oplacisz rachunkow

Gość nie każdy chce siedziec na gar
nuszku rodzicow , ja musialam sie wyprowadzic i co mialam isc pod most i szukac pracy za godne pieniadze pare lat , czy dawac dupy zeby miec za co jedzenie kupic i oplaty porobic ??? A poza tym, juz lepiej isc chocby na jakies praktyki za 500 zl i zdobywac doswiadczenie niz siedziec bezczynnie w domu i nie robic NIC

Gość Fryzka
Zgadzam się z falcon pilot. Ruszyć dupę i zabrać się do roboty :)

oooo patriotka buhahahahha nie pogadasz z moherem i do rozumu nie dotrzesz Fryzke z rozmowy wyłączamy niestety bo przez takich z klapkami na oczach to nie warto sie denerwować Jeb na Polaczkolandie i tyle a nie wyjedziesz bo na BANK ni fersztejen języki nie :P na 100% chociaz napiszesz inaczej to i tak dla twej wiadomosci NIE WYJEDZIESZ BO JESTES TĘPAKIEM KTÓRY NIE UMIE OPANOWAĆ INNEGO JĘZYKA POLOCZKU

Gość po jakichuj wy odpowiadacie
na takie prowokacje ciule? :o:o:o

Gość kkkiiikkkaaa
Ja tam zaczynałam za najniższa i nie wstydze się tego. Teraz mam doświadczenie i pracę za kilkukrotność średniej. Siedzenie na garnuszku rodziców i czekanie na nie wiadomo co raczej nie opłaca.

Gość żena polaczkowwa
idioto czytaj temat a nie pier...dalniesz cos z dupy i myslisz ze jets super i nie gadaj mi o uczeniu sie bo teraz studentów nikt nie potrzebuje tylko jak juz cos to murarze, tynkarze, budowlańcy ogólnie pojęcie zerowe i nie wyskakuj mi z rodziną bo jej utrzymywać nie trzeba - poczytaj posta wyżej o co chodzi idioto zanim wystrzelisz (jak zawsze z resztą przed czasem:D

Gość Fryzka
Oj, atakujący mnie podróbie Fryzki :) Tak łatwo jest oceniać ludzi, nie znając ich ani trochę. Przyznaj, że albo nie masz pracy, albo zarabiasz tak mało i czekasz na gwiazdkę z nieba, że zabolała cię napisana przeze mnie prawda, by ruszyć dupę :) No nic, nie martw się. Nie każdy ma tyle godności.

Gość Fryzka
kkkiiikkkaaa, masz rację. Teraz przynajmniej masz doświadczenie, bardzo potrzebne w tych czasach :)

tak przyznam się idiotko ze zarabiałam 1500 zł w tym poj.ebanym kraju i przykro mi ze musialam wyjechac bo debilny kraj nie jest w stanie zaoferować normalnych pensji ( złodzieje, dz.iwki, podsrywacze i ci po znajomości moga liczyćna więcej) i przykro mi ze polacy uważają ze wszystko gra, ze moi rodacy to tępaki niestety ze nie widza tak jak ty nic zlego w tym że ludzie pracują za damski ch.... i to jest najbardziej przykre że jako naród sami siebie gnoimy i każemy innym zapier... do roboty tak jak ty to robisz bo boli ze ktoś ma szacunek do siebie i nie chce zarabiać groszy TO JEST NAJGORSZE - POLACY !

po pierwsze : nie mowie o studentkach po debilnych kierunkach typu psychologia czy marketing ktorych jest na peczki. Mowie o prawdziwych studiach: technologie, inzynieria itp. czytaj ze zrozumieniem - nie pisalem nic o studiach. zeby byc dobry fachowcem tez trzeba sie uczyc a na poczatku robic za psi h..j ! gowno wiesz o zyciu i tyle. zreszta coraz wiecej ludzi w wieku 20 lat zaklada rodziny wiec wez to pod uwage chyba ze apelujesz do waskiej liczby kilku procentow polakow!

Gość leze bykiem
ja za 900 robic nie bede nie chce mi się

Gość Fryzka została zniszczona
no niexle jej dosrałas/łeś ja też nie lubię takich idiotek pozytywnie nastawionych na polski rozpłód jeszcze bachora zrobi zeby kolejny ryj polski bezrobotny sie pojawił i tyle polki tylko zapakować spermą zalać i niech morde drą na rzeźni porodowej bo nic tym szmatom innego nie zostaje kazda pipy nastawi a potem utrzymuj mnie polski frajerze buhahahahha

Gość te pilottt
a inżynierów to my juz mamy od ch...ja i ciut ciut wiesz i to takich ze szkoda gadać bo polibudy to u nas poziom smiecia mają niestety potem masz inżynierów i projektantów takich ze gimnazjalista lepiej by to zrobił i z głową więc mi nie mówa palancie co i jak bo gowno wiesz - w dupie byłeś

Gość Fryzka
Słuchaj, ty Fryzka to jeden z tych paści Obrażasz ciągle koleżankę Polkę. To nie świadczy o tobie dobrze. Nie mówię, że wyjeżdżanie za granicę za pracą jest złe. Napisałam, ze ja bym tak nie chciała, więc nie musisz atakować mojego własnego zdania. Również nie spodobało mi się to, że tak gardzisz Polakami. Jakbyś była lepsza, bo teraz albo jesteś niańką, albo pracujesz na zmywaku.

Gość Fryzka
Do: Fryzka została zniszczona no niexle jej dosrałas/łeś Ta, ale mi do gadała. Kurczę, chyba się załamię! Hahaha, żałośni :)

a ty czym jestes? worem na spermę polskiego palanta w sandałach z białymi skarpetami do tego :D:D:D:D zazdrość tepą pinde ściska :D:D:D:D lubię takie paście jak ty bo się pośmiać mozna zero studiów, zero języka ale twardy patriota buhahahha daj się spermą zalać swojemy gachowi pod wąsikiem i strzelaj z pochwy bez zniecuzlenia bo wy polki lubicie tak nie :D:D:D:D OBCIĄGAJ :d:d:d:d:d POLSKA SZMATO :d:d:d:d:d:

Gość te pilottt
poza tym co ty mi tu o patologii co rodzine w iwkeu 20 lat zakłada. nie pisz mi o torbach na sperme jak tu było opisywane bo sie porzygam . i kolesiach co pakują w pochwy i dają się udupić na całe życie żenaaa polska

Gość Fryzka
Heh, ty chyba nie wiesz, że z kim gadasz. Fajnie, że nie muszę się zniżać do twego wulgarnego poziomu życia. Jestem elokwentna i znam się na rzeczy. Ty myślisz, że nie mam studiów? :P