Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żena polaczkowwa

Bo w domu nie wysiedzisz.... czyli o zniżaniu sie polaków do poziomu zero

Polecane posty

Gość Fryzka
Zgadzam się z pilotem :)

Gość do Fryzka
jakbys miala studia to nie pisałabys ze robota za marne pieniądze jest ok byle w polsce no chyba że masz studia ale nie masz rozumu - to co innego

Gość to zrób mu laske i niech sie
spuści w ciebie :P i niech gra i buczy widze ze ty tez mamunia z wpadki :P dała zapakować w wora:d powodzenia prowo :D

Gość Fryzka
Nie napisałam, że robota za marne pieniądze jest ok. Podaj cytat, gdzie to napisałam. A ha! Nie ma. Ja mówię, że początki zawsze są marne. Ale ci co mają siłę przebicia, dążą do celu jak ja, mogą osiągać sukcesy. Myślicie, że 4000 czy więcej to dostaniecie zaraz po studiach? Nikt nie zaczyna od takiej kasy. Dopiero później można się piąć.

Gość nie każdy chce siedziec na gar
Ta dyskusja jest poniżej krytyki. Jak się nauczycie kulturalnie rozmawiać, to zakładajcie tematy dopiero. :o

Gość Fryzka
Owszem, masz rację, ale niektórzy nie potrafią pisać bez wulgaryzmów :)

Gość nie każdy chce siedziec na gar
Dokładnie ! Ja też po studiach pracowałam za najniższą krajową, byłam na praktykach za psie grosze, na stażu i mieszkałam w pokoju ze wspollokatorkami i co ? Nie każdy moze siedziec bezczynnie u rodzicow i czekac na mannę z nieba. Ale oplacilo sie, doświadczenie jest tak samo wazne jak wyksztalcenie.

Gość Fryzka
Racja. Doświadczenie jest bardzo ważne, nie siedzenie na utrzymaniu rodziców i czekanie, że praca z wysokim zarobkiem sama zapuka do drzwi ;]

Gość nie zawsze tylko o sobie myśl
przeprasza a to na świecie mają być sami lekarze, fachowcy wytwarzający itd??? chyba ktoś musi ci skasować pieprzona kajzerke w sklepie bo czy jestes prezesem czy cholera wie kim jeść musisz i tacy ludzie też są potrzebni i powinni mieć godną pensję

Gość 214214312
żena polaczkowwa- znajomośc podstaw ekonomii sie kłania. Jakbys sie uczyla, nie musiałabys pracowac w sklepie. :p