Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszakota

Moj maly glodomorek - czy tez tak macie

Polecane posty

Moja corka ma 2 miesiace. Od samego poczatku byla karmiona mlekiem BEBIKO ! dzis pije 150ml zageszczonego mleka kleikiem ryzowym. Czy to jest normalne?

Gość yeeaaahhh
2 miesiace i 150 ml? ojojoj to faktycznie glodoorek moj 5 mesieczny bąbel tyle wypija najlepiej porozmawiaj z lekarzem :)

Gość taka jedna mamusia77899877
i jak to znosi ? czym zagęszczasz? kleik ryzowy jest po 4 miesiącu przecież... i po takiej dawce ile ci w nocy śpi? i co ile ja karmisz mój mały je po 120 ml plus proszek 6-7 razy na dobę, śpi najdłużej od 20 do 2.00 i potem co 3 godzmniej więcej

a co ile to je - kto ci wymyślił ten kleik i czemu go dajesz? i ile wazy? no to raczej niejest normalne - 2 miesięcznemu dziecku zagęszczasz kleikiem po 4 miesiącu? mój ma skończone 5 i czasem uda mu się zjesć 150 ml ale rzadko i bez żadnego dodatku.. może to mleko jest za malo kaloryczne dla niej? porozmawiaj z pediatrą żebyście potem nie miały jakiś problemów itd rozepchasz jej żołądek albo coś - przy kleiku może mieć problemu z kupką itd

Gość to zdecydowanie
nie normalne.Utuczysz dziecko i tyle.Juz nie mowie o watrobie twojego dziecka,jak bedzie wygladac:(

Gość strasznie duzo....
je twoje dziecko - moze twojemu dziecku chce sie po prostu pic. nie powinnas zageszczac mleka kleikiem - to za wczesnie. jak bedziesz tak kalorycznie karmila dziecko to bedziesz miala malego grubaska - i to wcale nie bedzie dobrze , bo zwykle dzieci przekramione czesciej choruja.