Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takarybcia

MATKA NAZYWA MNIE DZIWKĄ:(

Polecane posty

Gość takarybcia

Choc ją nie jestem, nie pracuję na ulicy ani w burdelu ale...Zwyczajnie mam chłopaka który przyjeżdża do mnie na weekend a że ma daleko ode mnie i w dodatku ma popsuty samochód i brat go przywozi do mnie to nocuje u mnie przez 2 dni ze mną, matka nic nie gada że sypiamy razem zresztą jesteśmy już razem kilka miesięcy, z moim poprzednim chłopakiem też czasem sypiałam ale po jakimś czasie z nim zerwałam. Najgorsze jest to,że matka mi czasem gada że ona to i tak toleruje to co my robimy bo jej matka by w życiu na to się nie zgodziła i to przed ślubem! i czasem potrafi mnie wyzwac od dziwek, ladacznic zwłaszcza jak się z nią o coś pokłócę to ona zawsze mnie tak wyzywa, jak mnie kolejny raz wyzwała od dziwek i kurew to nie wytrzymałam i ją popchnęłam i też tak wyzwałam to mi powiedziała to ty się gzisz nie ja jak ci się coś nie podoba to się wyprowadź bo ja cię tu nie chce tak mi powiedziała i to nie raz...:(

Gość takarybcia
jaka matka tak nazywa swoje dziecko po pierwsze

Gość ehhhhhe
to dziwka no

Gość Cidzia z Wołomina
Czy mozesz do 1 zdania to skrocic

Gość dfgsf
ile masz lat ?

Gość takarybcia
Cidzia z Wołomina nie mogę musiałam trochę rozwinąc bo jak bym napisała w jednym zdaniu to nikt by nic nie zrozumiał

Gość takarybcia
dfgsf mam 21 lat, co innego jak bym miała 16 do cholery!

Gość jolkkkaaaaa
kiedy byłam jeszcze dziewicą nigdzie nie chodziłam, z nikim sie nie spotykałam, mój ojciec alkoholik bił mnie i wyzywał że za to że sie pierdole i mu wstyd przynosze, wiem jak to jest, mam jeszcze gorsze przeżycia niż ty

Gość dfgsf
a sprzatasz po sobie ?

Gość takarybcia
dfgsf sprzątam a co?

Gość kilimandżaro
nie ma prawa tak cię nazywać, ale też powinnyście ustalić co wolno ci w domu bo to ty mieszkasz u matki. Jeżeli nie pasuje jej to że chłopak u ciebie nocuje to powinna powiedzieć ci to dużo wcześniej a nie łaskawie nic nie mówić a potem wyzywać od dziwek. Pogadaj z mamą

Gość takarybcia
jolkkkaaaaa ja nie rozumiem takich rodziców. Nawet mam wrażenie czasem że moja matka jest starej daty

Gość vhgfhgvhj
po pierwsze nie pozwolilabym dziecku we wlasnym domu spac z facetem !! chesz sie pierdolic zalatwcie se meline i tam go na weekendy sprowadzaj

Gość dfgsf
znaczy czy połykasz, bo moze matce przeszkadza nasienie na scianach czy poscieli.

Gość takarybcia
kilimandżaro ona mówi że to toleruje, ale skoro toleruje to po huj mnie wyzywa! może bym się nie zdziwiła gdyby nawet przyłapała mnie i chłopaka na seksie czy coś usłyszała ale tak się nie stało! jej to się u mnie wszystko z tym kojarzy:( jak bym nic innego nie robiła z nim w nocy

Gość dfgsf
a masz ojca tzn. czy matka ma faceta moze jest poprostu samotna i dekocz zazdrosna.

Gość takarybcia
vhgfhgvhj a ty myślisz że rodzice tego nigdy nie robili? nie uprawiali seksu i są święci? pomyśl zanim się wypowiesz

Gość takarybcia
dfgsf ojca mam są małżeństwem od 30 lat! więc zazdrosna napewno nie jest i nie uwierzę że się nie bzykną od czasu do czasu

Gość hdhdhhfjd
Matka nie powinna Cie wyzywac, ale to jest jej dom i powinnas sie stosowac do jej regul. Moja mama nigdy by nie pozwolila na nocowanie faceta w moim pokoju, do tego w moim lozku, takie ma zasady i juz, a ja dopoki z nia mieszkalam sie do nich stosowalam, a nie biadolilam jak ty. Jesli chcesz wolnosci to sie wyprowadz, przeciez jestes juz dorosla, to po co sie trzymasz maminej spodnicy.

Gość dfgsf
mi by przeszkadzało zeby ktos moja córeczke posówał w pokoju obok. rozumiem po slubie albo pod nieobecnosc rodzicow, albo jakbyscie razem nie mieszkali ale w takiej sytuacji ... wyjebal bym go z domu i tyle. pozwalajac nocowac, spac w jednym wyrku wiadomo ze sie dymacie dlatego nie powinna sie przypierdlaac.

Gość kilimandżaro
jednak nie toleruje skoro wyzywa cię od dziwek! Chyba że tylko po to pozwala twojemu chłopakowi na nocowanie żeby później wyzwać cię od najgorszych:-O Pogadaj z nią i powiedz, że albo nie pozwala na nocowanie albo pozwala ale wtedy cię nie wyzywa skoro się zgodziła

Gość dfgsf
pwoeidz jej ze tylko kurwa urodzi kurwe... stare prawidło.

Gość matka ma racje
Powiem ci tak dla mnie jak dziewczyna klnie to juz jest patologia !Piepszysz sie pod dachem rodzicow pewnie klniesz jak szewc to co matka o tobie ma pomyslec ja juz bym cie z domu wywalil jak jestes taka dorosla do utrzymuj sie sama!

Gość matka ma racje
A ja jestem analfabetą i żyję

Gość matka ma racje
facet może posówać co mu się podoba i gdzie mu się podoba i to jest ok bo jest facetem ale jak dziewczyna np. póści bąka to to jusz jest dla mnie patologia

Gość dfgsf
to jest najsmieszniejsze. ktos cos doraadzi , a jak nie po mysli to marny podszyw.

Gość kremóóówka
Hello drogie Kafeterianki! Prosze Was gorąco o pomoc, a mianowicie o klikanie w reklamy na oto tym blogu karolasmusik.blogspot.com , a także fajne notki :))

Gość matka ma racje
nie potszywaj sie palancie!

Gość takarybcia
mówicie tak jak bym coś złego zrobiła kurde! poza tym nie przeklinam