Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna093

Hurra!!! Mam pracę!

Polecane posty

Ekhm, ale z tym pinem w mBanku to jest tak, że się samemu ustala jaki (przynajmniej ja tak miałam) przez internet. Na papiery wcale nie czekałam długo i normalnie się umówiłam z przedstawicielem u mnie w domu. Nie chcę być podejrzewana o reklamę, tylko piszę jak było. Nie oczerniajcie tak mBanku. Z wypłatami też nie miałam żadnych problemów, z przelewami też nie. Naprawdę nie wiem o co chodzi :p A wygląd karty jest chyba drugorzędną sprawą i kwestią gustu.

Gość ja wam powiem
gratulacje! ja szukam i znaleźć nie mogę :( ogłoszeń dużo a telefonów jak na lekarstwo a jak już ktoś zadzwoni to z taką ofertą że lepiej w domu siedzieć. nie szukam nie wiadomo czego ale kurde umowa o pracę na pełny etat no min 3/4 i wynagrodzenie równe CHOCIAŻ średniej krajowej to teraz rarytas który bardzo ciężko znaleźć. oni dają um. na 1/4 etatu zarabiasz 300-400 pln (na umowie) a pracujesz za nie wiele więcej tak naprawdę i oczekują jeszcze nie wiadomo czego, ani dziecka ani internetu nie można odliczyć od podatku bo nie ma żadnego podatku!, dobrze że chociaż ubezpieczenie pokrywa hehhehe co to za kraj! i oni się dziwią że ludzie rodzin nie zakładają. ja jeszcze na dokładkę mieszkam w mieście studenckim a studenci to biorą co popadnie nawet i za 5 pln za godzinę bo na piwo im wystarczy a rodzice resztę zapłacą :/ a ja tu muszę dziecko utrzymać, samą siebie, zadbać o wszystko a na rynku pracy takie ochłapy :/ mam wykształcenie ekonomiczne i co z tego jak wysyłam cv i nikt nie dzwoni!! a na własną działalność nie mam kasy, lokalu.. nic !

Gość kruszynaaaaa
mam pytanie!! a jakie masz wykształcenie?bo ja mam 18 i tezkur.wa szukam a,ze sie ucze to choojnia z grzybnią :O

Gość ja wam powiem
no ładnie się dzieci wyrażają :D

Ja się uczę w II klasie technikum turystycznym. Wysłałam im CV bo szukali chętnych osób, dzień poźniej babka dzwoni zebym przyszla na rozmowe, bylam w poniedzialek a przed 2 dni mialam szkolenia. Powiem ci ze bardzo łatwo się dostać do tej pracy aczkolwiek mialam szczescie ze trafilam przed szkoleniami. Nie wiem co by bylo jakbym np teraz poszla i czy by mnie przyjęli. Tyle ogłoszeń dalam ze szok i sami psychole dzwonili, tracilam juz nadzieje a tu proszę :) Niby tyle jest firm itd ale ciężko trafic na odpowiednią i w której możesz sie sprawdzić. Możesz isć np do sklepu na kase, mnie jedynie powstrzymywalo siedzenie na dupie przez 8 godzin.

Gość kruszynaaaaa
dzięki ;) no ale nigdzie nie chcą ludzi poza okresem wakacji z wykształceniem 'podstawowym'/gimnazjalnym ;) dlatego cięzko jest.