Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wyszlo...

Powrot do pracy, a opieka nad niemowlakiem!

Polecane posty

Gość tak wyszlo...
mnie akurat nie zabolaly twoje slowa, bo nie rozumiesz sytuacji albo jestes zbyt ograniczona by ja pojac

Gość tak wyszlo...
wkurza mnie jedynie ktos kto nie ma zielonego pojecia o mojej sytuacji a wypowiada sie jakby znal ja od podszewki i udziela swoich "zlotych rad"

Gość jestesci wredne na tej kaefet
Dziecku sie nic n ie stanie jak zostanie pod dobara opieka. Autorka ma nieciekawa sytuacje i chwal jej za to ze chce zajac sie firma, pracownikami i jakos to wyprostowac! Le piej jest zostawic 4 tygodniowe dziecko pod cyzjas opieka, szybciej sie zaadapruje niz roczniak, kjotry jzu wiecej rozumie i boi sie, ze mam zniknie. Takie malenstwo chche miec pelny bruzszek, czyta pieluszke i ramiona do przytulenie i lzoeczko do spania. POszukaj dookola siebie, na placu zabaw, na trasach spacerowych dla matek z dziecmi, mllodej mamy z wlasnym dzieckiem, kotra hcetnie zajelaby sie drugim maluszkiem.

Ja po macierzyńskim wracam do pracy, a to już niedługo i zastanawiam się nad nianią. Właściwie to mam mało czasu na zastanawianie się, muszę zacząć się rozglądać, dać ofertę pracy i zweryfikować kilka niań.

Gość piateczka76
Autorko skąd jesteś? Niedawno sama byłam nianią ale dziewczynka już poszła do przedszkola:)Przed nią tez pilnowałam chłopca i dziewczynkę.Sama mam odchowana trójkę dzieci. Chętnie zaopiekowałabym się kolejnym dzieckiem:)Pozdrawiam:)

Gość ale jak mozna
i co znalazłas juz autorko kogos?