Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violus102

stracilam wiare w fecetów

Polecane posty

Gość A mi tam nikt nie mówi,
Wiola, masz rację tylko0 nieudacznicy mają całą mase czasu na krytykowanie. Kiedykolwiek nie wejdę to koleś siedzi tu i wyzywa.

W sumie sytuacja nie jest tak zła jak z pozoru się wydaje. O facecie zapomnij rzeczy spakuj i wracaj do kraju. Rodzina i przyjaciele pomogą Ci stanąć na nogi a przy Tobie zawsze będzie dwoje cudownych dzieci, które będę Cię kochać i Tobie pomagać. Będziecie sobie żyć we trójkę. To przecież szczęśliwe życie.:D

Gość violus102
owszem bylam nierozwazna i glupia ,wcale nie przecze i sie nad sobą nie rozczulam!chcialam sie wygadac i myslalam ze trafie na zyczliwych ludzi...hmm...tu przemilcze...w Polsce prace mialam srednią...tutaj mialam zamiar znalezc lepszą i w razie czego moze tutaj ulozyc sobie zycie bo w sumie nic mnie nie trzymalo w kraju...wyszlo jak wyszlo i nic na to nie poradze a zapowiadalo sie pieknie...pozatym cala rodzina byla za tym zebysmy jednak dali sobie jeszcze jedną szanse, moi rodzice rowniez nas popierali choc wczesniej go nie akceptowali, syn sie cieszyl ze bedzie mial mame i tate wiec wszystko bylo na tak...doroslismy,jedno i drugie doszlo do wniosku ze jednak sie kochamy a tu dupa...

Gość tłumoki jedne
mysliciel999 przeciez napisala, ze nie kontaktowali sie i liczyla ze sie zmienil, nie? A to ze teraz za to placi to nie znaczy ze trzeba ja tu poniewierac jak psa Nie popelnia bledow ten co nic nie robi... stalo sie i tyle

Na "anonimowym" frum zawsze trafisz na sfrustrowanych, wulgarnych ludzi, którzy będą chcieli Ci dosrać. Olewaj po prostu :)

Gość violus102
czasami sie nie da, ale sie staram:)

Ja się zasatanawiam nad wyjazdem do Niemiec do pracy. W Polsce nic mnie nie trzyma, a naszego społeczeństwa nie lubię (nie dotyczy to oczywiście wszystkich, ale pewnych ludzi zachowujących się w określony sposób).

Czasem się nie da, ale jak zobaczą, że się przejmujesz to będą tu siedzieć i truć.

Gość IMO13709
Autorko, zwiąż się z 'tłumokiem' gość jest tak samo żałosnym idiotą jak i Ty - będziecie pasować do siebie. Może nawet kolejnego bachora Ci zrobi.

Gość IMO13709
A no tak. Sorry, własne zdanie o autorce jest zabronione. Przytulmy się wszyscy i płaczmy razem z nią...

Gość violus102
no tak...nie dziwie sie...u nas w kraju wiekszosc to chamy i nieroby:)

Gość IMO13709
I samotne matki.

Zbyt wiele dobrego mnie tu nie spotkało. Nie mam jakiś tam bliższych przyjaciół. Przez zachoanie ludzi złapałem niską samoocenę. Nie lubię Polski, nie lubię Polaków. Skończę studia i wyjadę, jakoś to będzie, nie muszę mieć jakiś tam kokosów...

Gość tlumoki jedne
IMO tak naprawde to raczej ty zaslugujesz na miano zalosneko pajaca, ktory siedzi od lat na kafeterii kobiecej i pierdoli farmazony znawca z dupy na reke... zycia nie masz? i sie od******l

I nie nazywam tego kraju "naszym" czy "moim" po prostu tu mieszkam. :)

tlumoki jedne Po co się z nim w dyskusję wdajesz ? On tylko czeka na to...

Gość Samiec Alfa 100%
Pies Cię trącał kuśką... skoro jesteś tak głupia że wybrałaś 2 x tego samego gościa to znaczy że weszłaś z drewnem do lasu pojmujesz aluzje? A żeby było zabawniej to po 6 latach od rozwodu! :D Dobra jesteś :D Skoro już jesteś w Londynie i jest Ci tak zle z ex-obecnym-mężem to proponuję zmienić partnera podobno w Londynie Polki mają branie wsród ciapatych i murzynów, los się do Ciebie uśmiechnie może jeszcze znajdziesz sobie faceta :)

Gość IMO13709
Autorka nazwała sama siebie "głupią", ale jak ja tak o nie powiem to : WAAAAAAAH! Potem tłumok przyleci odegra rycerzyka wyzywając wszystkich tych co się nie zgadzają, po czym stwierdzi, że to oni 'som gupi i hamy'...

Gość IMO13709
I kolejny idita przyleciał klepać się po dupach z kółkiem wzajemnej adoracji. Kończ swoje nic niewarte studia i wypierdalaj - jednego jęczącego śmiecia mniej.

IMO13709 Masz rację, nic więcej nie mam Ci do powiedzenia, nie gadam z podludźmi.

Idę spać, bo widzę, że autorki już tu nie ma. Dobrej nocy wszystkim LUDZIOM.

Gość tlumoki jedne
IMO nie wyzywalem nikogo za to ze ma inne zdanie to po pierwsze. po drugie uslyszales pare cierpkich slow, bo wyzywasz od idiotow, zamiast powiedziec swoje zdanie w temacie i isc spac - wiem, ze jestem rycerzem:)

Gość tlumoki jedne
narka all

Gość saamanta
ciekawe artykuły o samotności, związkach i rozwoju osobistym: www.magnoli.pl