Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violus102

stracilam wiare w fecetów

Polecane posty

Gość violus102

jestem po rozwodzie,mam jednego syna i po 6 latach dalismy sobie 2 szanse...i to byl błąd!!!!!!! mój mąż i zarazem obecny partner w ogole sie nie zmienil jest niedojrzaly, za duzo pije i caly czas gra na kompie jest chamski i wogole beznadziejny...a ja JESTEM W 7 MIESIACU CIAZY ,RZUCILAM PRACE W POLSCE BO PRZYJECHALAM Z SYNEM DO NIEGO DO LONDYNU I TERAZ SIE MECZE!!!czuje sie tu beznadzijenie samotna,niedowartosciowana i oszukana po raz drugi nie wiedzialam jaki on jest bo nie mielismy kontaktu przez te 6 lat i myslalam ze sie zmienil...a wiadomo...poczatki są zawsze piekne i tak bylo na poczatku...dopoki nie zaszlam w 2 ciaze...i lipa!!! SYTUACJA BEZ WYJSCIA:(

Gość gdfdd
w ciazy?;O od razy tak mu zaufalas,zeby dzieciaka "robic"? malo Cie zawiodl? sorry,ale jestes strasznie naiwna:O

Gość gdfdd
mozna dac druga szanse,ale od razu pakowac sie w drugie dziecko?:O pojac nie moge...czemu sie nie zabezpieczylas?ech...:O

Gość violus102
sama bylam w szoku bo lekarz powiedzial mi ze juz nie bede mogla miec dzieci..mialam duze problemy ginekologiczne a jednak...;(

Gość IMO13709
Ale idiotka. Dobrze, że status SAMOTNEJ MATKI z dwojgiem bękartów skutecznie odstraszy od niej potencjalnych samców.

Gość takarybcia
niektórzy faceci po prostu nigdy się nie zmienią, dobry był z początku jak czuł się samotny i chciał cię odzyskac a jak widzi że cie na nowo zdobył to znów powrócił do swojego "normalnego" zachowania.

Gość violus102
zgadzam sie z tym ze bylam naiwna i wogole ale to nie powod zeby mi ublizac...ehhh ...niektorzy są strasznie pusci:(a na facetow to sram juz...w tych czasch nie ma normalnych!!!

Gość IMO13709
No mam nadzieję, że "srasz". Przynajmniej więcej bachorów i wyplujesz z siebie.

Gość violus102
bachorem jestes ty i chyba brak dzieci wzbudzil zazdrosc w tobie bo ja bede miala dwoje i ich akurat nie zaluje .. a ty bedziesz zgorzknialym starym palantem ktoremu nie bedzie mial kto szklanki wody podac jak bedziesz zdychal:P

Gość IMO13709
To po to bękarty klujesz, aby opiekowały się Tobą na starość? Ładna patologia...

Gość ch*j zj**any
A tobie dwa bachory naleją do szklanki? YOł. JOŁ.Joł.

Gość wszyscy sa szczesliwi
kto żyje bez ślubu kościelnego ten grzeszy a grzech ściąga cierpienie w np w postaci zdrady

Gość violus102
bekarty są po takich jak ty...a do tej metafory jestes za glupi... nie dyskutuje zreszta z palantami ...sam reprezentujesz patologie i to w kazdym slowa tego znaczeniu:P

violus102 wybacz ale rozgarnięta zbytnio to ty nie jesteś :( Straciłaś wiarę w facetów bo przez własną nieuwagę zaorałaś sobie życie? Przecież mogłaś się tego spodziewać. nie faceci są źli tylko ty durna wybrałaś dwa razy dupka :D I żeby było śmieszniej TEGO SAMEGO dupka. Było wybrać innego to przynajmniej by cię było zal. A tak....

Gość violus102
koscielny to my niestety mamy...

Gość violus102
no zajebiscie poprostu!!:( nie wiem kto na tym forum siedzi ale chyba nie ludzie...w tych czasach taka znieczulica ze wstyd...napisalam zeby z kims normalnym popisac o moim problemie a tu same ataki...szkoda czasu bo jeszcze depresji dostane:P

Gość IMO13709
Violus, nie chcesz gadać, bo nie masz absolutnie niczego na swoje usprawiedliwiemie. Jak coś słyszysz nie po swojej mysli. to palce w uszy i głośno spiewasz. I kolejne bachory w patologii będą się chować, a jak dorosną, to w ślady mamusi pójdą...

Gość wszyscy sa szczesliwi
no to musiałas seks uprawiac przed slube i dla tego taka kara „Czy współżyliście prze ślubem? Zawsze w takich okolicznościach jest to samo. Zawsze jest tak, że były grzechy przeciwko czystości. Często niewyznawane przy spowiedzi, przyjmowane świętokradcze Komunie święte. Czyste ubrania na kobiercu weselnym nierzadko ukrywają brudne sumienia. Często nie odczuwają najmniejszego żalu za grzechy współżycia przedmałżeńskiego. Pokuta nie da się odtrącić, wraca zawsze jako pokuta:. odtrącenia. Nigdy nie pozostaje to bez skutków. Grzech przynosi przekleństwo: miłość staje się nienawiścią; pożądanie przeradza ::się w odrazę; bliskość w odrzucenie. Nienasycona seksualno. nigdy nieposkramiana, szuka nowych obiektów konsumpcji. Po kilku latach wykrzywione, młode żony, porzucone przez: mężów, stają w świątyni w pochylonych postawach i nie wiedzą nawet, co się stało w ich życiu. Świątynie nie zawsze są miejscem nauczania, wcale nie rzadko to miejsca ogłoszeń i cenników. Stojąc więc w tłum ranią dalej swoje serca, nienawidząc się za to, że ich mężowie ich nienawidzą. Wydaje się, że ranę można uleczyć jeszcze jednym bólem, ale ranę serca można uleczyć tylko chwałą oddana Bogu. Tak też Biblia nazywa skruszone wyznawanie grzechów

Gość violus102
............ :/

violus102 a co mamy cię głaskać żebyś sobie z nim trzecie za kolejne 6 lat zrobiła? Już się tak nad sobą nie użalaj. Weź gościa doprowadź do porządku albo kopnij w dupę i koniec pieśni.

Gość tłumoki jedne
Kobieta dala szanse facetowi, drugie dziecko to przypadek z racji zlej diagnozy jakiegos konowała, ktory powiedzieal jej, ze juz nie moze miec dzieci... i za to polewacie ja kwasem?? Gratuluje... Do autorki - nie mialas szczescia, zaufalas drugi raz i nie wyszlo, zrobily sie z tego tylko wieksze klopoty... trzeba teraz cos postanowic raz na zawsze(nie liczac tego srania na facetow, bo jednak nie wszyscy sa tacy "cudowni" jak ten twoj) i poukladac sobie zycie wedlug wlasnego pomyslu, wrocic do korzeni i spokojnie wychowywac swoje dzieci, a moze kiedys poznasz normalnego goscia i twoje pociechy beda mialy ojca z prawdziwego zdarzenia... Życze ci powodzenia, naprawde:)

Gość tłumoki jedne
a ty nie pierdol tu o seksie przedmalzenskim swietoszku tylko marsz do zakonu

Gość violus102
w koncu ktos normalny...a ten "moj" przyszedl z pracy o 17tej naprany i siedzi od tej pory przy jakiejs glupiej grze...ledwo patrzy ale gra...zalosny dzieciak...nie ma wyjscia -trzeba uciekac,odchowac dzieci i zajac sie tylko i wylacznie sobą:)

Gość IMO13709
Tak żałosny śmieć. A ty na tyle głupia, że mu dupy dajesz i w ciąże zachodzisz. I kto tu jest żałosny? A Ty 'tłumoku' sobie stąd idź, bo na kilowetr walisz SAMOTNĄ MATKĄ.

Gość violus102
najbardziej zalosny jestes ty i twoje komentarze!!!odpierdol sie ode mnie bo widac cie mocno los pokaral ze wyzywasz sie na innych...zeby lepiej sie poczuc a napewno jestes NIKIM i nie masz nikogo pierdolony smieciu!!!

Gość tłumoki jedne
do IMO samotna matka... skoro mozna nia byc bedac mezczyzna, to spoko Tak musisz zrobic, zabrac manatki i wreszcie zyc tak, jak powinnac, zyc dla dzieciakow i nie ogladac sie za siebie, poukladac powoli zycie - moze nie bedzie lekko na poczatku, ale trzeba przez to wszystko przejsc by moc wyjsc na prosta - powodzenia jeszcze raz

tłumoku.. kobieta rzuciła pracę wyjechała po to by wrócić do faceta który był niedojrzałym dupkiem.... Za nierozwagę się płaci. violus102 normalny to ten kto cię po główce głaska :D A swoją drogą poziom masz..... Powalając :D

Gość violus102
nudzi sie jakas KALEKA ZYCIOWA i na necie poniza ludzi bo tu w ryja nie dostanie..tchorz pieprzony!! pewnie z wiadra po skrobance uciekl...to tyle do ciebie palancie...glupszemu sie ustepuje...mozesz sobie pisac ile chcesz...mam na to wyjebane:)

Gość A mi tam nikt nie mówi,
Wiola, a po co Ty się wgl przejmujesz tutejszymi złośliwcami ? Ja jestem facetem. Gość, którego treścią życia jest chlanie i komp to dla mnie zero. Ja staram się rozwijać, dużo czytam, moja wada to nieśmiałość do kobiet :P