Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy włosy

jaki film mam teraz obejrzec????

Polecane posty

Gość włosy włosy

dobry film jakiś dobry film wczoraj oglądałam casablanke! cud! może być coś mrocznego

Gość a ja nie wiem po ile
dzien swira? kolysanka? hehe

Gość Gunnnnnia
Jak lubisz stare filmy i może być mroczny to obejrzyj Dziecko Rosemary ______________________________ Oglądaj i pobieraj filmy bez limitów! http://skocz.pl/filmybezlimitu

Jeśli klasyka- "Przeminęło z wiatrem", "Most ma rzece Kwai", "Mały Cezar"...Doskonały jest "Stracony weekend" z Ray Millandem."Zwycięstwo nad mrokiem" z Betty Davis. Z polskich starych, a zapomnianych-"Pożegnania". Napisz, na co się zdecydowałaś.

Gość ona wie
co strasznego- ,,teoria zabijania'' śpiewającego-,,buraleska'' tańczącego- ,,Krok do sławy'' , ,,HOney'' , ,,Step Up,, Sensacja- ,,Obsesja''

Gość mokraGlowa
zarombisty jest serial- odwroceni. moglabym go ogladac calymi dniami:) albo- "niewidoczni", "niewidzialny", "harold i kumar uciekaja z guantanamo"- swietna komedia:) "golasy":), "niezniszczalni", "9 i pol tygodnia",

Gość mokraGlowa
"stary gdzie moja bryka", "wieczor kawalerski ostatnie kuszenie", "droga bez powrotu"-horror albo cos w tym rodzaju ale bardzo fajny film,

Gość Gadatliwa..
-"Keith" - polecam :) -"pamiętnik" -"dzisiaj 13 jutro 30" -"dirty dancing" -"zielona mila"