Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambda

Lokatorka - problemy

Polecane posty

Wprowadzila sie do nas nowa osoba, staramy sie ja dobrze traktowac o nic sie nie przyczepiamy, chociaz to straszna balaganiara, nie zaplacila nam jeszcze calej kwoty mimo umowy i ma okropnego kota, ktory wszystko niszczy ... Juz nie wiem co mam robic i jak rozmawiac, bo nie chce codziennie przypominac o pieniadzach, traktuje ja powaznie i mam nadzieje, ze jest w miare odpowiedzialna ale juz mnie to przerasta... Co byscie zrobili na mooim miejscu ?

Gość jdihd
niech placi a jak nie to wypier... krotka pilka to ona sie wprowadzila do ciebie na TWOICH warunkach. nie daj sobie po glowie jezdzic. tez mialam przygody z lokatorkami, trzeba zdecydowanie;)

Tylko wszystko już było ustalone, codziennie sprawdzam konto, czekajac na przelew a tu ani widu ani slychu ... ;/ Juz nie wiem jak mam mowic, zeby dotarlo ...

Gość kkkiiikkkaaa
A umowa spisana jak nalezy? Jak tak, to kasa ma być na koncie, a za zniszczenia kota niech płaci. Sprzatać nalezy wg ustaleń. Jesli coś jest nie tak wypowiedzcie jej umowę i niech się wyniesie. Jak umowy nie ma to cóż, możecie ją wyrzucić, ale wtedy pewnie nic nie zapłaci. Albo czekac do usranej smierci az raczy zrobić przelew.

Umowa jest spisana, tym bardziej się dziwię, że nie wspomina o pieniądzach i w ogóle nie podejmuje tematu, bo mogłabym zrozumieć, że się trochę spóźni, ale niech mi to powie, a nie udaje, że nie ma tematu ... Kot robi się z każdym dniem coraz bardziej nieznośny, dziewczyna jest super, kot beznadziejny delikatnie mówiąc.