Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvthyuju7ikjuh

Bożż dostałam 1100zł za energię?Trudno mi w to uwierzyć!!!

Polecane posty

Gość do mocherowa beretka
do mocherowa beretka czego się czepiasz ludzi mieszkających w 35 metrach co? ja mam takie mieszkanie, centralne,goraca wodę i wszystkie wygody a za prąd płacę niewiele i co? łyso ci? może i małe ale z wygodami i tanie a ty płac sobie ponad 1000 za prąd w tym swoim molochu bo inaczej nie mozna tego nazwac no ...chyba że masz kupę dzieci to wtedy co innego

Gość mieszkam w mieście
do mocherowa beretka, chociaż nazwałam się [moherowa beretka] czuje, że to było do mnie. "czego się czepiasz ludzi mieszkających w 35 metrach co?" - ja zaliczam sie do tej grupy, co nie znaczy, że ich reprezentuję. "a ty płac sobie ponad 1000 za prąd" - to chyba nie do mnie. Ja tyle nie płacę. Czy nie widzisz żadnej róznicy między naszymi 35 metrami, a 230 autorki topicu? "chyba że masz kupę dzieci to wtedy co innego" - nie wiem co to znaczy KUPA. Czy jedno dziecko w 35 metrowym mieszkaniu to jest większa KUPA niż troje w 230 metrowym? Bez wzgledu na to jak chciałas mi dołozyć, życzę ci udanych kup.

dostałaś 1100 zł bo Tusk ci się na lewo połączył do sieci. Weż sprawdź jakie masz urządzenia energożerne i wtedy gadaj. U mnie np na okrągło chodzą dwa komputery stacjonarne i jak syn kupił nowy monitor, juz spadło żarcie prądu. Ciepłą wodę mam z centralnego zimą a w lato z junkersa na butlę z gazem. Szwagierka ma ciepła wodę na bojler elektryczny i aż popiarduje z wrażenia jak dostaje rachunek za prąd. Kiedyś dopóki nie wzięła nas pod skrzydła ta cholerna energa, przychodził inkasent co miesiąc i gites, płaciło się 100 albo mniej, różnie, a teraz choley rzuci pod drzwi list i rachunek z prąd za kilka miesięcy i dupa blada, jak nie zapłacisz w ciągu 2 tygodni, co ci sztrumel sruuu odcinają i świczka oraz lampa naftowa w ruch....

Gość mieszkam w mieście
bmblondyn, "dostałaś 1100 zł bo Tusk ci" - czy to, że jej dali to też jest taka sama wina jakby wzięli? PIERDOLIĆ RZĄD! Bez wzgledu na to czy zabiera biednym emerytom (oczywiście przyszłym, żeby dać obecnym) czy daje posiadaczom 230 metrowych nor? BALCEROWICZ MUSI WRÓCIC!!!! A może wystarczy aby wrócił rozum. Nawet w szczątkowej postaci?

Gość mieszkam w mieście
do mocherowa beretka, "chyba że masz kupę" - to przecież "winatuska". Tak samo gdybyś nie miała. Chyba, że ją przesuniesz Z GŁOWY na właściwe miejsce. I przestaniesz winić innych. Podobnie jak zawdzięczać innym.

Gość moherowa beretka
Tych wszystkich, które chcą ZAWDZIĘCZAĆ zapytuję, czy mają umyte to CZYM CHCĄ SIE ODWDZIĘCZYĆ? Chyba, że uważają, że im się NALEŻY, a one przecież NIE MUSZĄ.

pewno autorka należy do takich samych narzekaczy, jak moja sąsiadka. Wszystko droge, rząd okrada, a że stara franca , pali dwie paczki fajek dziennie i co dzień puszcza w atmosferę około 22 zł tego nie widzi. Nie mówię, że interesuje mnie na co ona wydaje kasę, ale trzeba też mieć umiar w narzekaniu i patrzeć realnie, jak się ze 6 stów wyda na fajki i na inne sprawy nie wystarcza.

Gość mieszkam w mieście
"mieszkam w domku 230m2" a w domku mam światło, gaz więc zacznę jeszcze raz.... spróbuj jeszcze raz powiedzieć jaki masz problem?

Gość mieszkam w mieście
próbuję zrozumieć dlaczego winisz rząd za to, że WYŻEJ SRASZ , NIŻ DUPĘ MASZ!

Gość PSIA BUDA
jeżeli ktoś mieszka w psiej budzie, to dlaczego sie dziwi, że płaci jak za psa?