Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeehaaabbababababbaa

Dlaczego wszyscy lekarze mają brzydkie pismo?

Polecane posty

Gość uuuuulalllllaaa
yje5tfg - nie możemy się doczekać interpretacji

"Taki co pisze zwykle po polsku - słaby z niego uczony..." nie mam więcej pytań 🖐️ pani wielce uczona :o

Ja tego nie napisałam "pani wielce uczona"... nie posluguja sie tym jezykiem, bo im sie nie chce, a powinni... lenie do jezykow tak samo jak do leczenia. W polsce lekarz wchodzi tez na google by sprawdzic co to za choroba z takimi objawami. Jak to zobaczyłam, to sie usmiałam i wyszłam popłakana z gabinetu :) ale ponoc juz coraz czesciej sie takich spotyka - dobrze ze w Polsce nie mieszkam :)

Bumbumshoko - i uwazaj bo masz do czynienia z osobą, ktora niestety studiowała w POlsce tego typu zawód a teraz robi to za granicami naszego panstewka. Zagrabiasz liscie na ulicach, wiec sie nie wypowiadaj dobrze? dzieki i milego weekendu zycze.

Jak się chodzi do byle kogo to się i takie leczenie otrzymuje. Tak wogóle malunia333 dobrze, że wyjechałaś bo takiego wiesniaka chociaż mniej, fajnie, że wiesz co robię na codzień, na prawdę chyba skończyłaś bajkopisrstwo, a nie studia, wariatko jedna.

Bumbumshoko Po Twojej wypowiedzi wnioskuję iż jesteś osobą baaardzo znudzoną życiem. MNie zycie w PL nie nudziło ale postanowiłam wyjechać jak większość polskich lekarzy. Nie widzisz do kogo chodzisz? Przepisuje Ci na byle co antybiotyk, byle by coś wyskrobać. Tak to każdy potrafi. Zacznij lepiej uczęszczać na te studia, bo kiepska, ciemna masa z Ciebie kotecku :)

sciero milcz 21 grudnia 2010 Bumbumshoko to ści.erwo jeb.ane Breslauer 10 grudnia 2010 Bumbumshoko to Lunatycy otaczają mnie molesta shadow 11 listopada 2010 Bumbumshoko to kafeterianka mój typ nie jest me 11 listopada 2010 Bumbumshoko to moja internetowa koleżanka:P pknmh 2 listopada 2010 Bumbumshoko to zjeb genetyczny yyy 19 października 2010 Bumbumshoko to fuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 666 19 października 2010 Bumbumshoko to wor na sperme Katarara 2 czerwca 2010 Bumbumshoko to kłamczucha. daje linka do muszli, a muszli brak. heh:) Fajna cipka 28 maja 2010 Bumbumshoko to ma brzydką cipę daaaaaaaaaa 19 maja 2010 Bumbumshoko to super babka Dariusz 16 maja 2010 Bumbumshoko to śmierdząca pizdeczka DLACZEGO ONI TAK O TOBIE PISZĄ :(

Haha no proszę kolejny wywód o moim życiu osobistym :D Dobra ja się nie kłóce już z wszechwiedzącą, bo widać sensu nie ma, z głupim nie popiszesz, bo jak nie wie co pisać to taki efekt właśnie, ciekawych rzeczy się dowiaduję o swoim życiu i wogóle, ale nic pozatym, że piszę z przygłupem.

Gość klik klak klik klae
do tematu Musza tak pisac , bo nie wiedza co tam maja napisac , w ten sposob wychodza z twarza ze swojej ignorancji! Nie mozna zareagowac!!! Nie chrzancie , ze nie maja czasu , mozna postarac sie , by czytelnie bylo! Wielu uwaza , ze to pismo czyni z nich wielkich lekarzy!!!!

"DLACZEGO ONI TAK O TOBIE PISZĄ " Ich się pytaj jak książkę o mnie piszesz... kiedy będzie wydana?

Strasznie masz płytki tok myslenia wiesz? Wręcz zaskakująco płytki. Popatrz na swoje wypowiedzi i zastanów się co z nimi jest nie tak, bo serio... jest, ale to juz musisz sama pomyśleć, bo widać ze u Ciebie w zyciu całe zycie myślała za Ciebie mamusia i tak juz pozostało - "rysa na lakierze" nie do zamalowania... Zmiażdżyłaś mi system, popłakałam sie, splułam monitor łzami i zaraz chyba pojde jacusia się napic, bo inaczej nie moge :)

No widzisz... ich mam sie pytać? Nie musze... myslałam, że stać Cie na odrobine samokrytyki, bo porządny człowiek powinien jej mieć w sobie choc szczyptę, ale widzę, że Ciebie na to nie stać. NIe gniewaj się, ale z wariatką do czynienia nie masz , przykro mi, że musiałam Cie rozczarować. Jestem zwykłą 26 latką jakich tu wiele na kafeterii...

haha :D Całą moją psychoanalizę wykonała czytając parę zdań, brawo, znakomite umiejętności. :D

"Jestem zwykłą 26 latką jakich tu wiele na kafeterii..." Ale za to nadzwyczaj głupią i zarozumiałą, zapomiałaś to dodać. Srasz wyżej niż dupę masz, a w zasadzie nie umiesz się wypowiedzieć na temat tylko piszesz bezpodstawne wywody osobiste w moim kierunku, ale jeśli poczułas się lepiej to fajnie 🖐️

Skończ już, i wejdz na strone pierwsza i przeczytaj jeszcze raz czego tyczy nadany tu temat. Nawet nie umiesz odpowiedziec na pytanie, tylko czepiasz się innych. Ja odpowiedziałam na pytanie.. szukasz zaczepki? Załóż swoj temat i tam się goń a nie tu. Uwierz mi, że jest mi z tym o wiele lepiej :) bo tak naprawde nie obchodzi mnie Twoje zdanie, tylko przykro mi, że probujesz zmienic coś co jest faktem a nie zwykłą fikcją. Żegnam

aaaaa, zapomniałam dodać... to co piszesz o innych, piszesz o sobie, pokazujesz właśnie jaka jesteś, więc zamilcz już, zrobisz to wtedy to, co potrafisz najlepiej. Pokaż wszystkim, ze stać Cię na to. Dobrej nocki

"Skończ już, i wejdz na strone pierwsza i przeczytaj jeszcze raz czego tyczy nadany tu temat. Nawet nie umiesz odpowiedziec na pytanie, tylko czepiasz się innych." Nie wiem czy masz problemy ze wzrokiem, ale napisałam własne zdanie na 1 stronie. " szukasz zaczepki?" To nie ja napisałam, że zamiatasz ulicę, tylko TY. "Uwierz mi, że jest mi z tym o wiele lepiej bo tak naprawde nie obchodzi mnie Twoje zdanie, " Bosko, że ci lepiej, widać, że nie obchodzi cię niczyje zdanie poza własnym, bo nie potrafisz normalnie dyskutować bez obrażania. "tylko przykro mi, że probujesz zmienic coś co jest faktem a nie zwykłą fikcją." Yyyy? aha... o czymś chyba nie wiem, ale ok, niech ci będzie.

Bumbumshoko - super. Bravooo !!! Napisałaś i trzeba było zejsc z topiku, a nie zesrać sie i pozostawiać po sobie syf i brud. Wiem, ze odpisałaś, ale ciebie o odpowiedz na moje pytanie nikt nie prosil. Zlosliwosci masz po dziurki w nosie, wiec z takimi troche nie jest warto co? Pisac cos tobie i tobie cos pokazac udowodnic ze sie mylisz, to odrazu krytykujesz, bo ty wiesz najlepiej. Przestan juz obrazac ludzi, bo piszesz ze to ja obrazam, a robisz to ty nie ja.

Nie wiem najlepiej, tylko poprostu, to co napisałaś jest kompletną bzdurą i tyle w temacie, zwróciłam na to uwagę, a ty zamiast odpisać dlaczego sądzisz tak, a nie inaczej osądzasz ludzi, których wogóle nie znasz, nie potrafisz usprawiedliwić sowich wypowiedzi to lepiej nic nie pisz, bo aż się sałbo robi jak się czyta twoje wypociny.

wpisz w googlach RECEPTA to Ci sie pokaze. Skopiowałam Ci definicje jej, wiec myslalam, ze przeczytałaś to ze zrozumieniem.

pisza tak specjalnie:P poza tym ja zawsze umialam odczytac recepte lekarza. Moze dlatego, ze sama nie mam ladnego charakteru pisma? Nie wiem, ale moge was zapewnic, ze lekarze po lacinie w Polsce tez pisza recepty. Zreszta nazwy lekow pochodza z laciny wiec nie rozumiem za bardzo daczego ktos sie tego czepnal

Skąd wiesz, że wypisuje bzdury? Czemu tak uważasz? Bo tak Tobie jest wygodniej? To trzeba było tak odrazu.

"bo piszesz ze to ja obrazam, a robisz to ty nie ja." Będziesz płakać? :( Wiem, że obrażam, ale jak ty nie widzisz, że też obrażasz to masz nierówno pod kopułą. "wpisz w googlach RECEPTA to Ci sie pokaze. Skopiowałam Ci definicje jej, wiec myslalam, ze przeczytałaś to ze zrozumieniem." Temat nie jest o recepcie, tylko o charakterze pisma na recepcie,a więc nie wiem po co komu tu definicja recepty.

EwelinaEwa, bo taki ktoś nie ma pojęcia o danej rzeczy, mało wie i próbuje zapewnić innych o braku istnienia czegoś, co istnieje juz od lat i ma żal do samej siebie, że wczesniej o tym nie została poinformowana, a dlaczego? Bo medycyny nie studiowała, ale zeby wiedziec o takich rzeczach, nie trzeba medycyny studiować, bo wystarczy się troche tym zainteresować czy też chodzić po lekarzach a nie ala'lekarzach.