Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valentyna vala

Czy od siedzenia przy biurku moja pupa stała sie płaska???

Polecane posty

Gość valentyna vala

odkąd pracuje w biurze, zauważyłam ze moja niegdyś kragła pupa robi sie płaska, czy to od tego siedzenia,wczesniej miałam stojaca prace,dodam ze nie schudłam

Gość rozkapryszona...
no przecież to logiczne że od tego !!! Więcej ćwiczeń na dupencje i będzie lepiej.

Gość franciszka kielce
tak moja droga. przezywam własnie to samo. zawsze miałam fajny tyłeczek, a teraz jest płaski jak stół. od roku siedze po 10-12h przy kompie. niedługo (jutro mam nadzieje) sie za to zabieram.

Gość valentyna vala
zaczne jezdzić na rowerze

Gość franciszka kielce
z czasem nie tylko robi sie płaski ale tez flaczeje. nie polecam. dlatego bierz sie za to jak najszybciej, bo to szybko postepuje :(

Gość valentyna vala
to jest masakra, tylko ze jak cwiczyłam to tez miałam płaska dupe, nie wiem dlaczego, rower chyba bedzie najlepszy

Gość valentyna vala
a ja narzekałam na stojaca prace , przynajmniej byłam ciagle w ruchu i miałam fajny tyłek

Gość ale jak na rower to znowu
będziesz siedzieć polecam jakiś orbitrek

Gość franciszka kielce
moze taka twoja uroda... podobna do mojej? ja zawsze bylam zgrabna i zadowolona z siebie, tylko ten tyłek zawsze byl zbyt płaski. Powiem ci ze jak cwicze na cale ciało, to tylek jest ostatnia rzecza, ktora sie poprawia. dostaje miesni wszedzie, a tylek byl jaki jest... zeby zrobic sobie fajna pupe musiałam ustalic proporcje cwiczen 3:1 (te na tylek do innych), dawac wieksze obciazenia, 3 razy wiecej przysiadów... wystarczyło ze na rok zawalilam sie praca siedzaca i zrezygnowalam z cwiczen i efekt jest taki, ze w ubraniu kazdy mysli co za laska, ale jakbym zdjela spodnie to dupa staruszki. tak juz mam niestety. cala reszta na swoim miejscu za to.

Gość valentyna vala
dzięki zaczne juz jutro