Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katija

gra na playstation 3 w stylu call of duty, world of warcraft i killzone - jaka?

Polecane posty

chciałabym kupić grę na playstation 3 w stylu call of duty, world of warcraft i killzone. będzie to prezent dla chłopca, który lubi gry w tym stylu i ma 14 lat. najlepiej żeby gra była dla dwóch graczy choć niekoniecznie. co polecacie?

Gość asfsfsagsafas
Nie wiem czy to jest też na Playstation 3,ale chyba tak-Crysis 2

Gość asfsfsagsafas
Nie znam tego bo ja gram na komputerze,ale teraz filmik widziałem i jest to co innego niż call of duty.Ale jak mu się spodoba to jak chcesz.

tak patrzę na to, co wygląda jak te jego strzelanki. jeszcze mi w oko wpadło Kane & Lynch 2, The Club, Battlefield 2 i Socom US Navy Seals Confrontation. może coś z tego?

Gość asfsfsagsafas
No niby jest to szczelanka ale tpp a nie fps jak call of duty. Ja jak dla siebie bym wybrał Battlefield 2,ale ja nie mam 16 lat.A nie możesz go spytać jaką gierkę by chciał??

nie mam pojęcia jaka jest różnica między fps a tpp pytać się nie chcę bo ma to być niespodzianka. miałam kupić Killzone 3 ale dzieciak kupił sobie sam także szukam czegoś innego.

Gość asfsfsagsafas
Fps to jest widok w pierwszej osobie,czyli tak jakbyś to ty była bohaterem gry a tpp to widok w trzeciej osobie,czyli patrzysz na bohatera plecy.Niby mała różnica,ale jednak dla niektórych znacząca.I czternaście lat to nie taki dzieciak :P i chyba lepiej coś kupić w co będzie grał niż coś co będzie leżało.Może poszukaj jakiegoś forum ps3 i tam poczytaj co jest teraz "na czasie",na pewno takie forum znajdziesz. Ja już uciekam spać,dobranoc :)