Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaneczko/////

Mam pytanie : Ile płacicie za rachunki ? Woda , prąd , gaz , tv itp??

Polecane posty

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
a może? wyżej sra, niż dupę ma?

Gość mieszkam na wsi
czynsz brak raz na rok 20 zl prąd 200 co 3 miesiące gaz 45 zl co dwa miesiące polsat cyfrowy 10 zl internet 54 na rok czasu ale dostaje 20 zł do wygadania mam komurke w orange abonament 25 zł woda 25 na 3 miesiące smieci 20 opał 1230 zł

Gość a ja place se
prad co pol roku- 1100 (rozbite na 3 raty) wode i gaz mam wliczone w czynsz ( 750 zl) tv i internet - 240

Gość takajednamaruda
wezcie pod uwage,ze w niektorych miastach woda/scieki sa duzo drozsze,moja kolezanka w bloku 3os a za wode zimna,i scieki 370zl co 2 miesiace,do tego osobno woda ciepla bo tez jest,a inny dostarczyciel,wiec osobny rachunek,prąd tez ma 350-400zl/2mce,do tego smiecie /winda,czynsz etc...to jest zakladowa społdzielnia...i wszystko maja masakrycznie drogie,czynsz z ogrzewaniem ok 450-500zl,za te 52m kw ja zawsze doznaje szoku,bo mieszkam w duzym domu i nie mamy takich rachunkow

Gość gość
a różnie, zależy od miesiąca, ale łącznie jest tego ok. tysiąca złotych

Gość gość
Rodzina 4 os. Czynsz 560 w tym woda ok 110 miesiecznie Gaz 350 co 2 mc Prad 250 co 2 mc Tv +internet 120 2 telefony 220

Gość mamazdzieckiem
Witam, chce zamieszkać w kamienicy z dzieckiem ( 30m ) cena najmu 700zl, w mieskanui jest bojler. Prosze niech ktos mi powie ile to bedzie kosztowal ( prad, woda i gaz )prosze prosze !!!!!!!!!!!!!!!

Gość mamazdzieckiem
Witam, chce zamieszkać w kamienicy z dzieckiem ( 30m ) cena najmu 700zl, w mieskanui jest bojler. Prosze niech ktos mi powie ile to bedzie kosztowal ( prad, woda i gaz )prosze prosze !!!!!!!!!!!!!!!

Gość iwo44
Płaciłam bardzo dużo za gaz i prąd aż do momentu gdy zmieniłam dystrybutora tych mediów na firmę Axpo. Od pierwszego miesiąca oszczędzam po kilkadziesiąt złotych miesięcznie, a w skali roku to daje na prawde spore korzyści. Polecam, jeśli chcecie obniżyć rachunki!

Gość joannafifi
Za prad i gaz placilam w sumie ok. 250zl. Do czasu az zmienilam dystrybutora energii elektrycznej na firme Axpo - jest to calkiem nowa firma na polskim rynku, ktora ma SWIETNA oferte. teraz place ponizej 200zl. przy tym samym zuzyciu! bez wyrzeczen:) zdecydowanie polecam, bo to nie naciagactwo i kombinatorstwo, tylko cos co rzeczywiscie dziala. polecam samemu zapoznac sie z oferta.

A ja nie polecam zmieniac dostawcow na jakies pierwsze lepsze, nieznane firmy. Sa to najczesciej oszustwa, duzo slyszy sie o takich sprawach. Ostatnio mowili w rmf, ze pojawilli sie nowi kretacze

Gość gość
4 osoby w mieszkaniu 1.woda=250zl 2.prad=350 3,czynsz 300 4,internet-80 5.dzialka-600 rocznie 6.2samochody 1500 ubezpieczenie i jak sie tu rozwijac zapieprzam tylko na te oplaty a gdzie budowa domu czy jakies wczasy czy spa ?

Gość gość
Chwalę sobie współpracę z CSA, wiedza jak dopasować ofertę jeśli chodzi o prąd i gaz, żeby się to opłaciło. Druga rzecz że mam stawki stałe, nic się nie będzie zmieniać przez kolejne lata, a to jednak jest ważne bo ostatnio wszelkie koszty życia idą w górę...od spożywki zaczynając a na prądzie kończąc.

Gość Wojtek

Ja dopiero od niedawna staram się być świadomym konsumentem. Jak człowiek był młodszy to go nie zastanawiało ile płaci za rachunki. Ja teraz dopiero mam swój dom i dostawcę zmieniłam na pulsar energia, bo mega jest duża różnica w rachunkach.