Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ecoola

które teściowe ,,lepsze"

Polecane posty

Gość Ecoola

niebawem przeprowadzam się do tesciow. i tak sie zastanawiam bo z wieloma osobami rozmawiam na temat jakie są tesciowe. jak myslice? te które co tydzien chodzą do fryzjera, zadbane paniusie u ktorych zawsze w domu jest czysto i ,pachnie wiosną" czy te ktore cale zycie robia wszystko dla dzieci, nie dbają o siebie bo ciagle pracują by pomoc dzieciom, i zapraszają co tydzien na obiad??

Wszystkie są do bani,a najgorszym pomysłem jest mieszkanie z teściową.NIE PRZEPROWADZAJ SIĘ DO TESCIOWEJ!!!!!!!

Gość aldia
a twoja jak się zapowiada ?

Gość Ecoola
no wlasnie jest fajna i inna od tych o których tak slysze. w pracy mam taką dziewczyne która mówi ze bardzo jest zadowolona z tesciów. przeprowadzam się bo tu gdzie teraz mieszkamy jest ciasno a tam bede miala cale piętro i az 4 pokoje

Gość Ecoola
no wlasnie jest fajna i inna od tych o których tak slysze. w pracy mam taką dziewczyne która mówi ze bardzo jest zadowolona z tesciów. przeprowadzam się bo tu gdzie teraz mieszkamy jest ciasno a tam bede miala cale piętro i az 4 pokoje

Gość aldia
moja teścowa jest super , mam z nią wspólny jezyk , bardziej się z nią dogaduję niż z mamą ale !!!! nie chciałąbym z nią mieszkać za chiny !!!!!! dziewczyno !!! ciasne ale własne jest najlepsze!!! wspomnisz moje słowa :)))))))))) ja mam 37 m mieszkanie , dwa pokoicki , teściowa duży dom i namawia nas na przeprowadzkę , o nieeeeeeeeeeeee :))))))))))))

Gość aldia
opisałam się i zżarło mi posta :) siedz tam gdzie ci dobrze , wspomnisz moje słowa ja mam bardzo dobra teściową ale nie chaciałabym z nia mieszkać

Gość aldia
oooo znalazł się mój post

Gość Ecoola
ale rozumiesz , ze spodziewam sie dziecka , a teraz naprawde jest ciasno. mam jeszcze brata i siostre . zawsze jest halas.

Gość Ecoola
nie kazdego stac na wlasne mieszkanie,a do miasta nie pojde bo cale zycie mieszkalam na wsi

"nie kazdego stac na wlasne mieszkanie,a do miasta nie pojde bo cale zycie mieszkalam na wsi" nigdy nie zrozumiem takiego podejscia - nie stac mnie na wlasny kat a na dzieci juz tak??

Gość aldia
może wynajmij mieszkanie ? tesciowa napewno jest dobrą kobietą , mimo to każdy ma swoje wady ale jeżeli już się zdecydujesz to pamiętaj że teściowa ma nawyki które zobaczysz dopiero jak tam się wprowadzisz , niektóre rzeczy bedą fajne inne nie będą po twojej myśli , bedziesz się musiała uzbroić w cierpliwość żeby nie popadać od razu w złe nastawienie musisz zrozumieć że to ona tam władała przez całe swoje życie i tak z razu nie odda ci berła :)))) druga sprawa jaki wpływ ma mama na syna , to bardzo ważne bo jeżeli on jest podatny na jej wplyw, słucha się jej bezkrytycznie to tez nie dobrze

Gość Jooaannaa
Jeśli u niej to na własnej kuchni i najlepiej z osobnym wejściem. Znam to z autopsji. ______________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

ja mieszkałam z teściami i wspominam ten czas jako jeden z najpiekniejszych okresów mojego zycia)))) nigdy sie nie wtracali zawsze liczyli sie z moim zdaniem kiedy urodzila mi sie corka bardzo pomagali. wszystko zalezy od tego kto jakim jest człowiekiem a nie czy jest tesciem matka bratem czy szwagierka)))) pozdrawiam