Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alizka

chomikuj POMOCY !

Polecane posty

Gość alizka

ma ktoś niepotrzebne konto na chimkuj z dużym transferem ?? tak przynajmniej 4000 mb ??? proszę . chcę ściągnąc grę a juz nie mam kasy aby doladowac se transfer.

Gość taka jestem niewyraźna
ja ostatnio sciagalam sms w celu poboru transferu ale niestety nie moge Ci pomóc bo transfer mi potrzebny mam pytanie, mam nadzieje ze chomik jest bezpieczny>??? a nie tak jak pobieraczek... ze ma jakis haczyk, co sadzicie???

Gość alizka
simsy 3 . błagam . taka wielka mi ochota na granie przyszła ;[

Gość alizka
i na pewno dzialają te linki ?? dzięki wielkie :* dlaczego uwzasz ze chomikuj jest do bani ?? ja np wolę sciagać z chomikuj niż linkami z jakiegos forum czy cos. tylko ze nba chomikuj trzeba transfer wykupywać . a znasz jakies podobne LEPSZE strony do chomikuj ??

Gość alizka
???????????????????????????????????????????????

co do działania linków to sprawdź ale powinny działać. chomikuj jest płatne i to dużo a na wielu zagranicznych serwerach jest ściąganie za darmo. wprawdzie maksymalny traser jest ograniczony ale nieraz są wysyłane te same części danego pliku na różne serwery więc można ściągać osiągając maksymalny transfer. poza tym na chomikuj trzeba mieć wykupiony jakaś tam dodatkową opcje żeby móc w ogóle szukać.

Gość alizka
a no ok dzięki :D zaczęłam ściganie z FREAKSHARE , mam nadzieje ze wszystkie linki będą dobre. dzieki jeszcze raz :*

Gość alizka
no ja tez mysle ze jest ok . no wiadomo trzeba placic jak to na wiekszoci takich stronach . ale sie spoko sciaga .

Gość powiadasz ze skonczylas
niepotrzebny transfer 4 gb ;/D

Gość alizka
no co zapytac nie wolno ?:D ale juz sobie poradzilam. scigam z linkow z peb.

Oblubienica -> nie jest zajebisty bo ja mogę ściągać więcej i za darmo bez potrzeby tworzenia jakiś tam kont i płacenia ;]

Z rapidshare, filserwe filesonic, hotfile, turbobirt, duckload i wiele wiele innych. wystarfczy wiedziec gdzie szukac linków a jak się ma zmienne ip to nawet nie trzeba czekać między pobieraniem kolejnych plików :P (jeśli się pobiera z jednego serwera)

Gość alizka
w freakshare jest chyba drugi part uszkodzony , więc moge w takim razie ten drugi part sciągnąc np z filesonic ? w kazdym jest na 13 partów porozdzielane.

Gość alizka
levviatan gdzie żeś się podział ?

Gość nhnkjbnddj
kjopdjijdddd

alizka -> jasne linki z tego samego postu są zamienne :) a jeśli pobieranie z jednego nie "zawala" ci całego łącza to pobieraj następny part z innego serwera

Gość elizkaoo
ktoś pomoże !

Gość alizka
dzieki:D