Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiejka88

ile kosztuje....?

Polecane posty

Witam! Czy któraś z was miała kiedyś tusz do rzęs firmy LEmax colour extra long lasting? Bardzo proszę o poradę w kwestii ceny i czy jest dobry...zawsze używam tuszy znanych marek, tej niestety nie znam...

Gość na allegro
a ile za niego zapłaciłaś?

szkoda gadać.... naciągacz podły i tyle!!! powiedział że kosztuje 57 zł ale teraz ma w promocji i sprzeda za 25 zł. No dzisiaj dałam plamę :/ będę miała nauczkę żeby nie kupować marek których nie znam :/

Gość maskara,
http://drygas.com.pl/opis/698904/verona-maskara-kaleidoscopic.html JA UZYWAM Z TEJ FIRMY SA SUPER maja duzy wybor w sklepach za 5 zloty kosztuje 5 zloty, super jest serio , mam 36 lat wiem co mowie, nie jedna maskare mialam, ale takiej taniej i dobrej ,nigdy do tej pory polecam, serio, po co przeplacac jak mozna miec cos dobrego za grosze, produkcja maskary nie ejst taka kosztowna jak inne firmy nakladja sobie na nia cene...polecam, bedziesz zawowolona

Gość na allegro
maskara - spadaj z tym syfem z biedasklepów :-O

dzięki za poradę...może i jestem naiwna...każdy się uczy na błędach...i nie cierpię z tego powodu...

Gość maskara,
super

Gość prawiczek z kafełe vol 2
Przecież nic się złego nie stało. Czuj się jakby kosztował 200zł i zalotnie mrugaj oczami. :classic_cool:

a takie kosmetyki w sklepie mawo zamawiają takie sklepy jak np wszystko po 4 zł i nie tylko także wcisnął ci taki ze szokoda gadac bo te tusze u mnie to 6, 50 były. A jakiś znajomy ci to sprzedał czy jak ja bym kazała oddac reszte kasy

nawet go nie użyje....nabrałam się bo nie kupuję w takich sklepach "za5zł" kosmetyków i dla mnie cena tuszu do rzęs ok 50 zł jest normalna i też w drogeriach bardzo często korzystam z promocji. No płakać z tego powodu nie będę.

heh nie chce od niego reszty..przyszedł dziś do mnie do mego sklepu. Uwierzcie mi że facet był naprawdę przekonujący. Dobrze ubrany ok 30-stki. Powiedział że zaopatruje sklepy kosmetyczne uwierzyłam bo w pobliżu mego sklepu są trzy salony.