Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahaha buraki

Polscy faceci mają strasznie burackie twarze - zauwazyliscie ?

Polecane posty

Gość hahaha buraki

Niemal wszyscy mają takie tępe spojrzenie , twarze wieśniaków chłopów pańszczyznianych :D zupelnie jak w Janosiku zbojnicy :D

Gość Małgorzata z radomska
no i jesli nawet to co z tego wynika?

Gość na allegro
to zależy, w jakim środowisku się obracasz. Skoro otaczają ci tacy mężczyźni - nie świadczy to o tobie za dobrze :-O

Gość hahaha buraki
:D

Gość hahaha buraki
wiekszosc tak wygada ,spojrzcie na portale randkowe , naszą - klase i na ulice :D:D

Gość Ariees
Ojejej, to ja się boje spojrzeć na Ciebie... :P

ja bym chciał miec budowę jak zbójnik np taka jak Janosik :)

Gość na allegro
na portalach randkowych i naszej klasie jest tylko specyficzny typ facetów. Normalni nie potrzebuja tego typu portali. A co do ulicy - mieszkasz pewnie na wsi albo na postkomunistycznym blokowisku?

Gość hahaha buraki
Ja mam pierwszą sesję zdjeciową za sobą :D dla pewnego wloskiego magazynu mody :D a to o czyms swiadczy :D

Gość Ariees
Dla włoskiego magazynu? Wow! Ależ Ci zazdroszczę.... Tylko żebyś za dużo włoskich lodów nie musiała kosztować, bo gardło będzie chore....

Gość oni-wiedza-co-jest-grane
owszem,sa beznadziejni,Polacy nie sa pociagajacy niestety:((( te bezbarwne mordy tepe...zal...trzeba szukac gdzied indziej;)

Gość najbrzydszy na kaffe
np. ciapkow. pozniej przyjezdzacie do polandu z kolorowym bachorem a tatusia ani sladu.

Gość basienia77788
to wypierdalaj stad:)

Gość hahaha buraki
Haha ''ciapki'' mnie nie iteresują :D

Gość hahaha buraki
ok zaraz wypier.... posmieje sie jeszcze i spadam na zakupy :D

Gość na allegro
Ech, jeszcze raz - współczuję. W środowisku, w którym ja się obracam zjewisko "tępych mord" nie istnieje.

Gość hahaha buraki
bo zadowalasz sie byle czym :P wiec nic dziwnego ,ze nie widzisz paskud na ulicach

lepsza buracka twarz niz plastikowa z kilogramem szpachli na polikach :)

Gość na allegro
Byle co? Nie wiesz, co mówisz dziewczynko :-D Byle co, bo nie mieszkam na blokowisku, tylko na ekskluzywnym strzeżonym osiedlu. Byle co, które patrzy na ciebie z ostatnich pięter szklanych wieżowców. Byle co cię pozdrawia :-D

Gość hahaha buraki
probujesz mi zaimponować niby apartamentem ? :D jesli mieszkasz na Upper East Side to ok buhaha warszafffski lansik Platinium Tower ? buhahaha

Gość na allegro
Nie chcę ci zaimponowac, bo jesteś dla mnie nikim. Próbuję ci tylko powiedziec, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ale ty jesteś skazana na "burackie twarze"

Gość hahaha buraki
na szczescie nie :D gustuje w makaroniarzach i nie chce na was więcej patrzec :D cya !;)

Gość na allegro
Jeżeli włoch z toną żelu na włosach i mieszkający do 30 z mamusią jest dla ciebie ideałem, może rzeczywiście stąd spadaj żałośnico :-O

BRAWO; super ,ale zapomnials dopisac ze kowalice tez sa wiesniary ,na maxa, jak sie wyjedzie za granice to polaka juz z kilometra poznasz nie musi nawet pyska otwierac,a jak juz cos powie to wszyscy sie ogladaja co za echo idzie..:-P NIE LUBIE KOWALIC; co nie widza siebie i udaja wielkie panie:-P a wioska pachnie...szkoda komentu

Gość hahaha buraki
oczywiscie :D moj wloch potrafi sie ubrac , nie jest sztywniakiem i nudziarzem jak Wy. Tylko kasa i kasa ,praca, kasa, i tak w kolko :O Podstarzali tatuśkowie z lysinką ,zalosny widok statystycznego polskiego mezczyzny . Az dziwne ,ze moja mama wytrzymala z takim 30 lat ,na szczescie wzięla rozwod i odżyła :)

Gość chupppa chupppss
hahaha buraki --- gratuluje ,ale musisz byc strasznie zakompleksiona :) Polkę rowniez latwo poznasz, specyficznie sie ubieramy , a sklepy te same w calej europie, charakterystyczne spojrzenie , w UK mieszkalam 6 lat - tylko raz sie pomylilam bo dziewczyna była ze slowacji :D a reszta? Poznaje natychmiast , nie musi nawet nic mowic :)