Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama?

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość mama?

Witajcie :) Mam pytanko, staramy się z mężem o dziecko kochaliśmy się w dni płodne. Ostatni "normalny" okres miałam 10.02. póżniej niby dostałam w marcu ale trwał tylko jeden dzień i można powiedzieć że wogóle jej nie było. Boli mnie cały czas brzuch jak na okres, jestem lekko senna. Dziś zrobiłam test ciążowy, druga kreska wyszła bardzo słaba, ledwo widoczna. Czy któraś z Was tak miała i okazało się że jest w ciąży?

Gość mama?
Dziękuję :) a czy ktoś z Was tak miał? :)

Gość yvjyh
mnie tez boli brzuch i robilam test i wsumie nie wiem jak mam go odczytac bo na pierwszy rzut oka nie widac tej kreski a jak polze na lawie to widac jej zarys

Gość mama?
Powtórzę jeszcze za tydzień. Mam nadzieje że wyjdzie wyraźna ;)

Ja też miałam bardzzzooo słabą drugą kreskę i to do 2 miesiąca. Gratuluje będziesz mamą!! :)

Gość mama?
Dziękuję wszystkim :* :)

I nie musisz czekac tydzien,powtorz test za 3 dni z rana...Kreska bedzie juz o wiele bardziej widoczna..HCG przyrasta mega szybko ! Gratuluje malenstwa!

zrób bthcg z krwi jak jest wysoki to zostaniesz mamusią.. badanie kosztuje ok 12 zł i jest najbardziej miarodajnym wynikiem

Gość mama?
Zrobię sobie test z krwi ale muszę poczekać na męża bo jest za granicą teraz :(

Gość mama?
I niestety nie ma mnie kto podrzucić na badanie :(

Gość miut
Hehehe, no to mega cierpliwa jesteś. Ja już bym sobie jakiś transport organizowała do laboratorium.

Gość mama?
Niestety nie mam możliwości, do najbliższego mam około 50 km w jedną stronę więc nawet jakbym chciała jechać to niestety na taksówkę wydałabym majątek.

Gość hwsgqkudsqyd
do mama? słuchaj nie wiem czy dobrze,ze bedziesz tak długo zwlekać...cos się dzieje napewno bo w tej ciązy jak bys była to pokazałaby się gruba kreska juz bo jak wspominałaś jedna @(tzn 1 dzien)juz dostałaś więc to sporo czasu temu było.Wiesz moze ci brakuje po rostu progesteronu itp.Lec do ginekologa najlepiej odrazu wiesz.Nie wiem napewno masz jakis znajomych,rodzinę którzy cie tam podrzuca.Powodzenia.