Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska ;)

pytanie do panów

Polecane posty

Gość Ciekawska ;)

mój wczorajszy temat umarł więc postanowiłam założyć dziś nowy topik tym razem kierowany główne do panów... a więc drodzy panowie jak to z wami jest jeśli chodzi o mówienie o uczuciach?? Wolicie sami je wyznawać czy chcielibyście, żeby to partnerka powiedziała to pierwsza?? Uważacie, że powinno się je wyznać bez znaczenia ile jest się razem czy może po jakimś konkretnym czasie???? :) zapraszam wszystkich normalnych panów do komentowania [łapka]

Gość WERR2
SPIERDALAJ DZIECINKO DO SZKOLY - NIE ZADAWAJ SMIESZNYCH PYTAŃ

Gość asdfasdfasdgas
Ja jestem nienormalny to nie będę komentował ;P A ja nie potrafię mówić o swoich uczuciach :(

Gość Ciekawska ;)
jeśli nie potrafisz komentować normalnie bez bluźnierstw to wonnn... i do Twojej wiadomości szkołę to ja skończyłam kilka lat temu :p

Gość Ciekawska ;)
kurde no faceci co jest z wami???? wolicie sami powiedzieć "kocham" czy jak partnerka powie to jako pierwsza??

co do powiedzenia pierwszy raz "kocham ciebie" to mi to obojętne kto to powie pierwszy ;)

Mi wlasnie moj chlopak wczoraj wyznał miłośc wreszcie powiedzial ze mnie kocha:):D jestesmy juz prawie 5 miesiecy razem ale jak to uslyszalam to serce mi mocniej zabilo ciesze sie bo ja tez go strasznie kocham i juz sie niemoge doczekac jak sie zobaczymy:D

Gość Podpowiem ;)
Ciekawska - nie chodzi o podstawówkę :P

Gość GattaLuna
spieprzaj głupia młodociana pizdo

Gość Ciekawska ;)
malutka800-> zazdroszczę :) ja bardzo bym chciała powiedzieć to mojemu ale mam obawy, że nie usłyszę tego samego albo, że pomyśli że za wcześnie na taki słowa :(

Gość Ciekawska ;)
ale wy tępi jesteście... ja mam 26lat imbecyle i widzę, że bez sensu było kierowanie takiego pytania do facetów.... jednak kobiety inaczej podchodzą do takich tematów :p

cikawska tez sie wlasnie balam mu to powiedziec bo ni ewiedzialam tak naprawde co on do mnie czuje moj za bardzo nie lubi o uczuciach rozmawiac ;/ a tez nie bede sie pytac co do mnie czuje bo mogly odpowiedziec co tylko bym chciala i tak naprawde nie wiedzialabym nadal co jest. A tak z zaskoczenia sam mi to powiedzial i czuje sie zajebiscie szczesliwa !! wreszcie:D szkoda tylko ze widujemy sie tylko w wekendy ja za nim tak strasznie tesknie!!!

Gość asdfasdfasdgas
malutka8000 A może ten twój pomylił się z sms bo ten sms nie miał trafić do Ciebie :P-żartuje oczywiście A co do głównego tematu to może się wypowiem bo autorka naprawdę pomyśli że faceci to tylko debile :P Ja nigdy nie powiedziałem komuś że go kocham i jest to dla mnie bardzo trudne żeby wyznać coś takiego,może to też przez to że nie byłem w takiej stacji żebym czuł coś tak mocnego do jakiejś z dziewczyn,ale na pewno nie powiedziałbym tego zbyt szybko,musiałbym być tego pewny.I takie wyznanie z moich ust nie padłoby na pewno po miesiącu czy też dwóch. Ale autorko ja jestem specyficzny wiec mną się za bardzo nie sugeruj ;P

Gość Ciekawska ;)
malutka gratuluje :D wiem jak to jest jak partner nie mówi o uczuciach bo u mnie jest dokładnie tak samo stąd moje obawy ale dobrze chociaż że okazuje je przytulając mnie mocno, dając buziaki :) ja też nie widuję mojego mężczyzny zbyt często bo przeważnie też są to weekendy i ewentualnie jeden dzień w trakcie tygodnia i też bardzo tęsknie :( ale nie przejmuj się dziś już piątek więc weekend jest wasz :) pozdrawiam i dzięki za normalną wypowiedź w temacie no i oczywiście udanego weekendu życzę :)

Gość szatan serduszko
o k....a ile tu osób wyraża swoje uczucia :D

Ja jestem kobieta a tez nigdy jeszcze niekomu niepowiedzialam ze go kocham jakos jest to dla mnie bardzo mocne uczucie i musze byc tego pewna a teraz czuje ze to jest on no kurcze nie moge myslec nie moge spac caly czas jest w mojej glowie nie moge sie na niczym skupic tesknie no to chyba sie naprawde zakochalam :) wreszcie:)