Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymon Oficer

Jak przeprosić dziewczynę?

Polecane posty

Gość Szymon Oficer

Przez 3 tygodnie byłem zajęty, prawie się do niej nie odzywałem i w końcu się obraziła. Nie odzywałem się, bo miałem dużo pracy, ale teraz ją nawet rozumiem. Jakby mnie olewała prawie miesiąc też nie byłbym zbyt szczęśliwy.

Gość najlepiejjjj
kup kwiaty i niespodziewanie idź do niej z przeprosinami. ładne oczka i szczerość zdziałają cuda

Gość Szymon Oficer
Chciałbym to zrobić jakoś przyzwoicie, żeby widziała, że mi zależy.

Gość wiosenna sasanka
Jeśli ona Cię kocha, a Ty ją to może uda się to naprawić. Zajrzyj tu http://roxanne.pl/przepraszam.php (o przepraszaniu kobiet). Jeśli sobie wszystko wyjaśnicie, może będzie ok. Jak już szukasz odpowiedzi na kafe, to chyba rzeczywiście Ci zależy, powodzenia!

"ładne oczka i szczerość zdziałają cuda" - nie wiem na kogo mają podziałać te... "cuda" :-o Chyba na idiotkę.

Gość Szymon Oficer
Dzięki, dziewczyny. Na słoik nie zasłużyłem raczej, odzywałem się, tylko zdawkowo i nie widywaliśmy się. Nie wiem czy coś jeszcze zjem dzisiaj.

Gość Szymon Oficer
Sasanka, niezły tekst. Na pewno coś z niego zastosuje. Spróbuję się szybko z nią teraz jak najszybciej spotkać.

Gość Szymon Oficer
bez szybko*

Gość mascarponka
jezzzuuuu to z tym słoikiem to jakis ... boze ... nawet nie mam słow.... :/ :( :o masakra..... cholera, kurwa mac i tak naprawde z facetami jest ze nigdy nie wiesz na co trafisz... tu z toba gada a w domu sobie słioik w dupe wsadza....fuuuuuuuuu ludzie są pojebani, nienormalni ....masakra :/

Gość mascarponka
juz w zyciu nie obejrze zadnego linka od nikogo....

Gość gsssss
ten słoik mogl mu jelita poprzecinac, masakraaa

Gość mascarponka
tylko do szpitala mógł jechac bo sam nic z tego.... nie :/ to sie nie dzieje... straszne :/ chyba z tydzien bede miec koszmary senne :/ a do auora teeamtu ...rusz dupe poki nie masz tam słika i przepraszaj jesli ci zalezy ale 3 miesiace to naprawde za długo...nie wiem czy bedzie chciała cos miec z toba doczyniani... 3 miesiace ?!??!?!??!?!? to co ty? w hiernacje wpadłes? w sen zimowy w jakieś jaskini w górach? niedziwedz jestes??!?!

Gość moon w nowiu
Boshe, jaki poziom.... słoik w jelitach? Skoro ostro nawaliłeś, to przeproś ją koniecznie. Może da się jeszcze uratować tę znajomość?:) Może wyślij jej prezent wyjątkowy? Na pewno doceni Twe starania. http://prezentokracja.pl/Dla_Ciala/katalog.html/price/1/ Może masaż w przyjemnej atmosferze udobrucha jej serce? :) 3mam kciuki.

Gość ssfiog
nie rozumiem facetów.nie potrzebowales kontaktu z nia? co przez te 3 tyg. robiles? po co chcesz ja przepraszac?

Gość mascarponka
aaa bo to były 3 tygodnie :P ja przeczytałam "miesiace" jakims cudem....t chyba przez ten słoik który cały czas mam przed oczami :/

Gość ssfiog
3 tyg. to i tak strasznie dlugo. wyslanie smsa zajmuje sekundy, przez 3 tyg. mozna znalezc kilka minut na rozmowe. jakie ty masz motywy? po co mam doradzac jak masz ją przeprosic? jeszcze ci wybaczy i bedzie sie meczyla z facetem,ktory ja znowu oleje.

Gość hghgdhfdhdhxvc
wiesz, czasem ludzie się zmieniają po takich przezyciach. moze on tez pójdzie po rozum do głowy?

Gość niebiesciuttka
Dużo pracy? Od samego rana do samej nocy? Palce niesprawne do wybrania numeru albo wysłania smsa? U mnie by nie przeszły żadne przeprosiny. Kobiety nie odstawia się na bok jak nie ma się czasu idioto! Mam nadzieję, że ma dość rozumu, żeby Cię olać tak jak Ty ją.

Gość niebiesciuttka
Dziewczyny serio byście wybaczyły? Bo nie mogę w to uwierzyć jakoś.

wiesz co mojemu mężowi w długim związku bym wybaczyła-gdyby faktycznie oddał się na ten miesiąc pracy, i by się ocknął-ale w tej sytuacji no trudno by było....ale co ci szkodzi podjąć ryzyko:)

Gość gad z gadzinowa
gdyby moja laska postąpiła podobnie, to w zyciu bym jej nie wybaczyl. słusznie ktoś zauwazył, że jesli ludzie sa długo ze sobą, to można wybaczyć... ale nie w początkowej fazie znajomosci. dla mnie byłby to czytelbny sygnał ,że panna ma mnie dooo pie

Gość djkfjlsssssjfks
jesteś gdzieś, przeprosiłeś? jak zareagowała?

Gość do szymona oficera
w sumie nie ma się co lasce dziwic, że po 3 tygodniach milczenia się wkurzyła. ja bym to samo zrobiła już po tygodniu :P

Gość jessiesi
ale burackie zachowanie...

Gość ytrund
strasznie dałeś d..y nie dziwię się, że laska Cię olewa.

Gość nienawidzwe meskich świni!!!!1
ja bym Cie nie tylko ołała... ale jeszcze w dupe kopsneła!!1

Gość ZapachLuxusu_pl
Bukiet kwiatów zazwyczaj kojarzy się z przeprosinami. Ma jednak wielki minus, po kilku dniach jest do wyrzucenia. Chcemy wszystkim panom w tarapatach zaoferować nasze produkty. Stylowe, aromatyczne świece zapachowe. To ekskluzywny przedmiot, który ożywi każde wnętrze.