Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymon Oficer

Jak przeprosić dziewczynę?

Polecane posty

Gość taki jeden facet 28
nie wiem jak i na ile ją olewałeś. ..ale ja bym Cie kopnął w dupę jak to była taka totalna zlewka. Ja też ze swoją panną jesteśmy zajęci tak ,ze czasem nie widzimy się tydzień ,ale są telefony i mamy kontakt sms , tel. 1-2 sms dziennie i rozmowa 10 min to nawet jak się jest nie wiadomo jak zajętym to czas się znajdzie..no i panna powinna wiedzieć ,że jesteś zajęty. Natomiast ,gdy panna wiedziała ,ze jesteś zajęty i że to może potrwać 3 tygodnie i mieliście kontakt tel,sms ,a ona się i tak zfochowała to nie masz za co przepraszać tylko ty się zastanów sam czy chcesz taką kobietę której mimo że przedstawisz sytuację jasno się i tak zfochuje.

Gość taktonie
jezu ludzie, facet mial mnostwo pracy, pewnie stresow, cholera jestesmy tylko ludzmi, dajcie w zwiazkach sobie troche luzu, czasami tak trzeba, i ja to rozumiem, jak wiem, ze moj facet ma problemy, duzo pracy, potrzebuje czasu na ich rozwiazxanie, to daje mu ten czas, nie obarczam dodatkowo moiimi z dupy wzietymi problemami, i tego samego oczekuje od niego, mam takie okresy, ze zwala sie wiecej pracy na mnie, stres powoduje ze jestem skupiona na jednym, wiem ze odstawiam go na boczny tor wtedy ale przeciez nie zniikam bez slowa i on wie, ze musze cos tam dopiac na ostatni guzik i wracam do niego cala soba tak jak on do mnie, niby co by mu dal sms na odwal sie loub telefon, bo tak trzeba, po co, ja chce wszystkiego i on tez, nie moglabym zyc z bluszczem

Gość no pewnie, ale nawet jeśli
ma dużo pracy, to chyba miło pokazać dziewczynie, że chciałby mieć go dla niej więcej, prawda? skromny prezencik, niespodziewane kwiaty na zamówienie albo romantyczne czekoladki, np. http://www.roxanne.pl/romantyczny-prezent-dla-dziewczyny są jak najbardziej na miejscu jak dla mnie

Gość kombi-natka1
a zwyczajnie: kwiatki, czekoladki i kino nie wystarczą? i oczywiscie wielkie PRZEPRAZAM?

Kobiety potrzebują kontaktu z bliskim, nie musi to być godzinne rozmawianie przez telefon czy przebywanie z nią 24h. Wystarczy zwykły sms co dziennie albo co kilka dni, zapewniający ,że tęsknisz albo że o niej myślisz. W momencie gdy nagle urywasz kontakt, to nic dziwnego ,że Twoja dziewczyna poczuła się zignorowana i porzucona. przeproś ją, powiedz,że niechciałes żeby tak wyszło. Powiedz ,że Ci na niej zależy. Nie zawsze prezenty są dobrym wyjściem, najważniejsze sa gesty i czyny.

Gość ejjjjjjj
tyle czasu nieodzywania się to jest nie do wybaczenia już.... Tylko buraki tak robią